Η παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τις 7 αναβολές στη δίκη Ιβάν Σαββίδη θεωρείται αυτονόητη.

Γιατί αυτή η εξέλιξη εκθέτει ανεπανόρθωτα τη Δικαιοσύνη και στέλνει λάθος μηνύματα στην κοινωνία.

Κανείς δεν μπορεί να είναι υπεράνω νόμων και κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να δίνει 7 αναβολές για μια υπόθεση η οποία είχε διασύρει παγκοσμίως την ίδια τη χώρα.

Στο προσκήνιο η οπαδική βία

Με αφορμή τη φρικιαστική δολοφονία επανέρχεται στο προσκήνιο η λεγόμενη οπαδική βία.

Δυστυχώς η Πολιτεία αλλά και η Δικαιοσύνη φέρουν βαρύτατες ευθύνες για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Το γεγονός και μόνο ότι αναβλήθηκε 11 φορές η δίκη του Ιβάν Σαββίδη που κατηγορείται για εισβολή με πιστόλι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου την ώρα διεξαγωγής του ντέρμπι με δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους στις κερκίδες, αποκαλύπτει το ιδιότυπο καθεστώς ασυλίας που έχουν εξασφαλίσει συγκεκριμένοι ποδοσφαιρικοί παράγοντες.

Όταν ο Σαββίδης εισβάλλει με το κουμπούρι στο γήπεδο, αντιλαμβάνεστε ποια γραμμή περνάει στους συνδέσμους, τους οποίους η συγκεκριμένη ΠΑΕ έχει μετατρέψει σε δολοφονικές οργανώσεις.

Κανείς υπεράνω νόμων

Παράλληλα η Δικαιοσύνη είναι αποφασισμένη να διερευνήσει τις εγκληματικές ευθύνες και των ηθικών αυτουργών της φρικιαστικής δολοφονίας του 19χρονου οπαδού του Άρη.

Ο Αλβανός με το δρεπάνι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον συγκεκριμένο σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ που είχε εξελιχθεί σε συμμορία δολοφόνων.

Γι΄ αυτό θα πρέπει να σταματήσουν κάποιοι παράγοντες του ΠΑΟΚ να παριστάνουν τους Πόντιους Πιλάτους.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα των αστυνομικών αρχών προκύπτει ότι μεγαλόσχημα στελέχη του ΠΑΟΚ γνώριζαν τα πάντα για την εγκληματική δράση του εν λόγω συνδέσμου.

Γι΄ αυτό άλλωστε την υπεράσπιση του κτήνους ανέλαβε δικηγόρος που συνδέεται με τη συγκεκριμένη ΠΑΕ.