Οι «ερυθρόλευκοι» των πολλών αλλαγών ηττήθηκαν με 0–2 από τη Ναντ εντός έδρας και αποχαιρέτησαν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, με ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τη Ναντ, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Η ομάδα του Μίτσελ, η οποία δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο, ηττήθηκε με 0–2 από τον γαλλικό σύλλογο, που τερμάτισε στη 2η θέση και θα συνεχίσει στα μπαράζ της φάσης των «16» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ναντ.

Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Μοχάμεντ στο 79ο λεπτό, ενώ, στο 90’, ο Μπλας «κλείδωσε» το πολύτιμο «τρίποντο» για τη Ναντ. Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές αλλαγές, καθώς αγωνίσθηκαν νεαροί παίκτες όπως ο Καλογερόπουλος και ο Σαμπουτνζής, που πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο. Κατά αυτόν τον τρόπο, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την παρουσία του στη φάση των ομίλων ευρισκόμενος στους δύο βαθμούς, χωρίς να έχει νίκη.

Πλέον, το σύνολο του Μίτσελ προετοιμάζεται για το σπουδαίο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής (06/11) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ρέτσος, Καλογερόπουλος (61’ Σισέ), Βρουσάι (46’ Βερσάλικο), Μπουχαλάκης, Κούντε, Μπόουλερ (85’ Άβιλα), Αμπουμπακάρ Καμαρά (69’ Μαρσέλο), Ελ Αραμπί (46’ Σαπουντζής), Ουί – Τζο Χουάνγκ.

Ναντ: Λαφόντ, Φάμπιο (5’ Άπια), Παλουά, Γκεσάν (80’ Κοκό), Μουτουσαμί (73’ Τσιριβέγια), Γκαναγκό (73’ Μπαμπά), Σισόκο, Καστεγέτο, Σιμόν (46’ Μπλας), Κορκία, Μοσταφά Μοχάμεντ.

Διαβάστε ακόμη: