Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στην αναμέτρηση του Αζερμπαϊτζάν ενάντια στη Καραμπάγκ, αποκλείσθηκε από το Europa League και πλέον, θα «παλέψει» για την τρίτη θέση του ομίλου, η οποία οδηγεί στα μπαράζ του Conference League.

Ολυμπιακός.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός δυσκολευόταν στην κατοχή της μπάλας, δεχόμενος ασφυκτική πίεση από τη Καραμπάγκ, η οποία είχε ως «αιχμή του δόρατος» τον Κάντι, που στο 13’ σούταρε, με τη μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις, με τον Ολυμπιακό να απαντά χάρη στην καλή στιγμή για γκολ στο 23’, με κεφαλιά του Ντόι που πέρασε εκτός, έπειτα από φάουλ του Μπιέλ.

Στο 38’, ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι ύστερα από σέντρα – σουτ του Αμπουμπακάρ Καμαρά, που παρ’ ολίγον να κοπεί, ενώ, έξι λεπτά αργότερα, η προσωπική προσπάθεια του Κούντε «βρήκε» απάντηση στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, για το 0–0 της ανάπαυλας.

Στο δεύτερο μέρος, υπήρξαν λιγότερες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με το σύνολο του Μίτσελ να απειλεί μονάχα με ένα σουτ του Μπιέλ. Η Καραμπάγκ, κατά τη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, παρέμενε γρήγορη αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Λίγο πριν από το τέλος του αγώνα, τραυματίσθηκε ο Βερσάλικο και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ, ένα χτύπημα δέχθηκε και ο Εμβιλά. Τελικώς, το ματς παρέμεινε στο 0–0.

Καραμπάγκ: Μαγκομενταλίγιεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφαζάντε, Μπ. Χουσεϊνοφ, Ζαφαργκουλίεφ (85’ Μπαϊράμοφ), Γκαράγιεφ (68’ Ρομαό), Αλμέιδα (68’ Γιάνκοβιτς), Οβόσου (85’ Α. Χουσεϊνοφ), Σεϊντάεφ, Κάντι (62’ λ.τρ. Όζομπιτς) και Ζουμπίρ.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Βερσάλικο, Μπουχαλάκης (86’ Ίν Μπεόμ Χουάνγκ), Κούντε (69’ Εμβιλά), Μπιέλ (60’ Βαλμπουενά), Βρουσάι (86’ Γκάρι Ροντρίγκες), Ουί Τζο Χουάνγκ (60’ Μαρσέλο), Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Διαβάστε ακόμη: