Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να ενισχυθεί και στη θέση του τερματοφύλακα, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Οι Πειραιώτες εξέταζαν από καιρό την περίπτωση του 33άχρονου γκολκίπερ και μπήκαν στη διαδικασία να τον κάνουν… δικό τους, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τόμας Βάτσλικ (τραυματίσθηκε στον ώμο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ενάντια στην Ελβετία).

Ο Πασχαλάκης ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις σήμερα το πρωί (29/09), στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του διάρκειας 1+1 ετών, με τη συμφωνία να επισημοποιείται πριν από μερικά λεπτά.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη

Μάλιστα, το όνομα του 33άχρονου τερματοφύλακα θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα των «ερυθρόλευκων» για τα τέσσερα σημαντικά παιχνίδια του Europa League, ενώ, δεν έχασε καθόλου χρόνο, συμμετέχοντας στη σημερινή προπόνηση.

Ο διεθνής τερματοφύλακας είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και τελικώς, «ντύθηκε» στα ερυθρόλευκα. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνιζόταν από το 2017 και στη διάρκεια αυτής της πενταετίας, αγωνίσθηκε σε 179 ματς, κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2019 και τρία κύπελλα (2018, 2019, 2021).

Στην καριέρα του του έχει υπερασπισθεί, επίσης, την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα, του Πανθρακικού και του Λεβαδειακού. Ο Πασχαλάκης άρχισε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ, από το 2003 έως το 2005 ήταν σε εκείνες του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμη: