Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με ανάρτησή του στα social media έβαλε «φωτιές», όσον αφορά το μέλλον του, στον ΠΑΟΚ.

«Last Dance στην Τούμπα. Τώρα έχουμε έναν ακόμη τελικό. Πάμε στην Αθήνα ενωμένοι», ανέφερε ο διεθνής τερματοφύλακας.

 

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπως όλα δείχνουν, ήταν το τελευταίο που έπαιξαν εντός έδρας ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Φερνάντο Βαρέλα, που αποχαιρέτησαν τους φίλους του ΠΑΟΚ και γνώρισαν την αποθέωση. Η αναγνώριση που βίωσαν από τους οπαδούς του Δικεφάλου ήταν αυτή που τους άξιζε, καθώς και οι δυο έχουν αφήσει το σημάδι τους.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ. Το να ακούει για τελευταία φορά στην Τούμπα τον κόσμο να τον αποθεώνει φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του ήταν κάτι που και το άξιζε και με το παραπάνω. Μπορεί να είχε τα πάνω και τα κάτω του, να έχει αδυναμίες αλλά στα χρόνια που ήταν στον ΠΑΟΚ ο διεθνής γκολκίπερ ξεπέρασε τον εαυτό του. Και όχι μόνο στην πρώτη θητεία του Λουτσέσκου στην Τούμπα αλλά και πέρυσι στο τελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Θα ήταν και για αυτόν άδικο η περυσινή ρήξη στις σχέσεις του με κάποιους οπαδούς του ΠΑΟΚ να τον εξοστρακίσει από την ομάδα χωρίς να ζήσει στιγμές όπως αυτές που βίωσε μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Πασχαλάκης έχει αποφασίσει πως έχει έρθει η ώρα να αποχωρίσει και να ψάξει ένα συμβόλαιο στο εξωτερικό. Φεύγει όμως από την Τούμπα όπως αξίζει στον “SUPER MAN” της χρονιάς του νταμπλ…