Μετά από παλινωδίες, έναν στημένο διαγωνισμό- παρωδία και την εμπλοκή δικηγόρου, νταραβεριτζήδων και λοιπών εκκλησιαστικών δυνάμεων του τόπου, στην μονομαχία μεταξύ του Εβραίου των ξενοδοχείων, προστατευόμενου του Υπ. Ανάπτυξης και συνεταίρου του Βασίλη Μηλιώνη της Energa στην παραγωγή κάνναβης στην Κορινθία από την μία και του Εφοπλιστή με τον βοηθό «Ανιψιό» από την άλλη ανακηρύχθηκε νικητής!

Το αρχικό αποτέλεσμα, εν μέσω της διαγωνιστικής διαδικασίας – μονομαχίας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, ανατράπηκε οριστικά και έτσι ο Ισραηλινός Αμίρ, εκλεκτός των τραπεζών που χρηματοδοτούν τις επενδύσεις του στο κέντρο της Αθήνας και τον οποίο στον εν λόγω διαγωνισμό στήριζε το σύστημα «Δικηγόρου του Διαβόλου» και νταραβεριτζή των τρούλων και των καμπαναριών, υπέστη συντριπτική ήττα από τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη ο οποίος στηρίχθηκε από τον περίφημο «Ανιψιό»!

Ο εφοπλιστής Ρέστης με πρόταση 3,4 εκατ. ευρώ τον χρόνο για 100 χρόνια αναδείχθηκε πλειοδότης στον διαγωνισμό για τη σύμβαση παραχώρησης του Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης, ενώ στην αρχική παράτυπη και μη σύννομη διαδικασία είχε πλειοδοτήσει ο Ισραηλινός Αμίρ με πρόταση 2,7 εκατ. ευρώ ετησίως!

Στην τελική έκβαση της υπόθεσης καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι αποκαλύψεις του Radar που σήκωσε όλο το βάρος των ειδησεογραφικών στοιχείων και του παιχνιδιού κάτω από το τραπέζι, την ώρα που τα συστημικά ΜΜΕ κώφευαν και αποσιωπούσαν το γιγαντιαίο σκάνδαλο!

Επιπροσθέτως η παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου υπήρξε καταλυτική και εξισορρόπησε την κραυγαλέα διαδικασία που εξέθετε την Εκκλησία!

Στην εν λόγω διαδικασία ενεπλάκη και ο εφοπλιστής Φειδάκης, γνωστός από τα aircondition και την δραστηριοποίηση του στην Ενέργεια στην Ελλάδα και άλλες χώρες της λεκάνης της Νοτιοανατολικής Μεσογείου!

Ο ρόλος του εφοπλιστή Φειδάκη είναι ασαφής καθώς ενώ εφέρετο ότι συμπλέει με τον φίλο και συνέταιρο του Βικτωρα Ρέστη σε πλήθος από δουλειές, στο τέλος λέγεται ότι άλλαξε στρατόπεδο!

Διαβάστε ακόμη: