Ο Trannos έλαβε εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική όπου νοσηλευόταν, ύστερα από τραυματισμό του προχθές αργά τη νύχτα (02/09), σε τροχαίο ατύχημα. Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τους τραυματίες, τους οποίους παρέλαβαν ασθενοφόρα, σύμφωνα με τα στοιχεία.

Ο εκπρόσωπος του τράπερ με «ιστορίες» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαίωσε το γεγονός και ανακοίνωσε πως οι επόμενές του εμφανίσεις θα αναβληθούν.

Ο Trannos, αποχωρώντας από το νοσοκομείο, υποστήριξε ότι «άλλο το δικό μου (σ.σ. ατύχημα) άλλο αυτό. Θέλει προσοχή ο δρόμος, ήμουν συνοδηγός, αλλά θέλει προσοχή, ποτέ δεν ξέρεις· είμαστε όλοι καλά, πονούν λίγο τα πλευρά μου από τη ζώνη. Πάντα να φοράμε ζώνη».

Όταν γνωστοποιήθηκε το ατύχημα, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο γνωστός τράπερ είχε εμπλοκή σε αυτό που σημειώθηκε στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας· ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε.

Ο μάνατζέρ του ξεκαθάρισε πως το περιστατικό έγινε σε άλλη περιοχή και όχι στη συγκεκριμένη των νοτίων προαστίων, λέγοντας, μάλιστα, πως εκτυλίχθηκε νωρίτερα.

Trannos: Ο γνωστός τράπερ τραυματίσθηκε σε τροχαίο ατύχημα, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Διαβάστε ακόμη:

Τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα; Η «σιγανοπαπαδιά» του Τύπου και τα «γούστα» του «Άγιου»

Ετοιμαστείτε για θεαματική αυλαία με –40% στα χρηματιστήρια

Θοδωρής Αθερίδης: Είμαι ένα παιδί αγράμματο που έγινε ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας

Σίσσυ Χρηστίδου σε Λιάγκα: «Περίμενα ότι θα μπορούσες να πεις κάτι και να μην είσαι αγενής»