Το κοινό που έδωσε το «παρών» στην εμφάνιση της Έφης Θώδη στο Στρούσι Ηλείας, βίωσε μία μεγάλη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια – σύμβολο των πανηγυριών, έπειτα από απαίτηση του κοινού, τραγούδησε με τη συνοδεία κλαρίνου την τελευταία επιτυχία της τραπ μουσικής, το «Μαντάμ», βαδίζοντας στα… χνάρια του Τραννού, προσθέτοντας, όμως, την προσωπική της «πινελιά».

Ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα, γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που παρευρέθηκε στη γιορτή, ενώ πολλοί υποστήριξαν πως αποτελεί μία καλύτερη εκδοχή του πρωτότυπου τραγουδιού, το οποίο μετρά πάνω από 24 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το βίντεο με την ξεχωριστή ερμηνεία της «βασίλισσας» του ελληνικού πανηγυριού:

@nickmalliaris #έφηθώδη#ολακαλα ♬ πρωτότυπος ήχος – Nikos Malliaris

Κρήτη: Οι viral γιαγιάδες επέστρεψαν δυναμικά με… τραπ και «Μελιτζάνα από αλάνα» (βίντεο)

Το ξεκαρδιστικό βίντεο της ομάδας «Καλοκαίρι Στον Νότο», στο οποίο πρωταγωνιστούν ξανά, φυσικά, οι διάσημες γιαγιάδες από την Κρήτη.

Το «Καλοκαίρι Στον Νότο» για ακόμη μία χρονιά, προσέφερε ένα απολαυστικό βίντεο, με πρωταγωνίστριες και εφέτος τις κλασσικές αξιολάτρευτες γιαγιάδες της Κρήτης.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, το… γύρισαν στην τραπ μουσική.

Η γιαγιά Γιαννούλα και η γιαγιά Ροδάνθη φέρνουν τη… GANGSTA ατμόσφαιρα στα άλλοτε γραφικά, νυν επικίνδυνα σοκάκια της Κρήτης με αφορμή το απόλυτο γλυκό ΜελιτζάναςΤίποτε δεν τις σταματάπλέον.

Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου σε συνεργασία με τους υπόλοιπους συντελεστέςεπιμελήθηκαν και δημοσίευσαν άλλο ένα επεισόδιο από τα βίντεο που έχουν γίνει viral ανά τα χρόνια.

«Όλα μπορούν να συμβούν στην Κρήτη», αναφέρει η περιγραφή του βίντεο, με αφορμή την έναρξη της 19ης σεζόν της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής μετάδοσης «Καλοκαίρι Στον Νότο».

Η ιστορία του βίντεο κλιπ διαδραματίζεται στο χωριό της γιαγιάς Γιαννούλας, που ούσα ακόμη στο… τιμόνι του Πολιτιστικού Συλλόγου, αναζητά τρόπους μαζί με άλλες γυναίκες του χωριού, να προωθήσουν το χειροποίητο αλλά όχι και τόσο επιτυχημένογλυκό μελιτζάνα.

Έτσι, αποφασίζουν να φτιάξουν ένα μουσικό βίντεο, που θα «κάνει»… θραύση. Τα πράγματα, όμως, πάνε στραβά και η ζήλια μεταξύ τους υπερισχύει«Ξεσπά» μία άνευ προηγουμένου μουσική βεντέτα, με τα όπλα να βγαίνουν και τα αυτοκίνητα να καίγονται. Στόχος τα κέρδη από το γλυκό αλλά και τα… μάτια του μανάβη.

Το νέο βίντεο της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής απέσπασε χιλιάδες προβολές και εκατοντάδες σχόλια εντός ενός 24αώρου, σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρακολουθήστε το βίντεο: