O τράπερ Trannos ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show». Ο 22χρονος που πρόσφατα συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή μετά από τυχαίο μπλόκο της αστυνομίας μπήκε με φόρα στο στούντιο και προσπάθησε να πείσει ότι «γουστάρει να είναι αλήτης», όπως λέει στην επιτυχία του με τους Kings, «Madame».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στα εφηβικά του χρόνια λέγοντας πως ένιωθε «βαρεμάρα» και κατάφερε να βρει διέξοδο μέσα από τη μουσική. Όπως είπε κατάγεται από τον Πύργο και πριν τη μουσική είχε δουλέψει μονάχα μία φορά μπάρμαν για 25 ημέρες.

«Ο κολλητός μου με πίεσε στην αρχή, δεν ήθελα, το είχα σκεφτεί να βγάλω τραγούδι, να ξεκινήσω, ο κολλητός με πήρε με το ζόρι στο στούντιο, να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω και μου είπε “αφού το ήθελες, τώρα γιατί κάνεις πίσω”. Φοβόμουν εγώ, δεν ήξερα αν θέλω να μπω στη διαδικασία αυτή, δεν ήξερα ούτε βίντεο να φτιάχνω, δεν ήξερα τίποτα. Ό,τι να’ ναι τραγουδούσα και λαϊκά. Ήθελα πάντα να το κάνω αυτό. Δεν μπορώ το εξηγήσω. Το ένιωθα πολύ μέσα μου και το νιώθω».

Μιλώντας για το μέλλον του στον χώρο της μουσικής δηλώνει θετικός και στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί σε κάποιο μουσικό σχήμα με λαϊκούς τραγουδιστές.

«Δεν έχω πρόβλημα όπως έχουν άλλοι με τους λαϊκούς τραγουδιστές, τους αγαπάω όλους, έχω πάει σε όλα τα μπουζούκια. Μου αρέσει το λαϊκό. Σταμάτης Γονίδης, Λευτέρης Πανταζής είναι από τους αγαπημένους μου, Θέμης Αδαμαντίδης, Νίκος Μακρόπουλος».

«Δεν ήμουν καλό παιδί, τώρα είμαι, η μουσική με ηρέμησε. Με τη μουσική βρήκα νόημα στη ζωή μου, κάνω κάτι που αγαπάω και συντηρούμαι από αυτή. Είμαι μια χαρά, δεν χρειάζεται να πάω για το μεροκάματο, το 12ωρο. Είμαι μια χαρά».

Ήμουν τεμπέλης, ήθελα να τραγουδάω

Μιλώντας για τα εφηβικά του χρόνια λέει: «Ήμουν τεμπέλης, δεν ήθελα να πάω πουθενά ούτε για δουλειά ούτε στο σχολείο ήθελα να τραγουδάω».

Όσο για εκείνους που αναρωτιούνται πώς βγήκε το όνομά του – το βαφτιστικό του είναι Χρήστος – ο ίδιος αποκάλυψε: «Πάνω στη μ… κία μας το βγάλαμε και το κράτησα από το “μεγάλος και τρανός”».

Πόσες ώρες αφιερώνει καθημερινά στο στούντιο και γιατί θέλει να βγάζει καινούργιο κομμάτι κάθε 3 με 4 εβδομάδες; Υπάρχει ανταγωνισμός στον χώρο του και πώς τον αντιμετωπίζει;

«Κάθε μέρα δουλεύω, πρέπει να βγάλεις ρυθμό, τα λόγια, να είναι και πιασάρικα, είναι 12 με 14 τουλάχιστον ώρες την ημέρα στο στούντιο. Αν κάθομαι και παρτάρω για το κομμάτι μου που έγινε χιτ, κάποιος άλλος θα δουλεύει πολύ σκληρά για να με περάσει».