Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος, ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του, την επιτυχία αλλά και για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του όταν προσπαθούσε να χάσει κιλά και ακολούθησε την συμβουλή με το χάπι αδυνατίσματος.

«Την άκουσα με την επιτυχία»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχθηκε στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι δεν έγινε ποτέ ευτυχισμένος με την επιτυχία αν και, όπως είπε, «την άκουσα από την επιτυχία».

«Έπασχα από ανηδονία, κάτι που ανακάλυψα όταν έκανα ψυχοθεραπεία. Ενώ έκανα έναν τεράστιο αγώνα να κατακτήσω κάτι, τη στιγμή που το κατακτούσα είχε τελειώσει για μένα. Αντί να το απολαύσω και να το χαρώ δεν καταλάβαινα τι ακριβώς ζούσα. Εγώ 17 χρονών μπήκα στην τηλεόραση, είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, όλη μου τη ζωή πρόσεχα και το παραμικρό να μην δώσω δικαίωμα. Ακόμα και τις περιόδους που λίγο ή πολύ την «άκουσα». Σε μια ηλικία 30 ετών είχα 25 χιλιάδες άτομα κοντά μου σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Βίωνα έναν παροξυσμό.

Δεν είχα δουλέψει τον εαυτό μου, δεν ήμουν έτοιμος για όλο αυτό και όταν τελείωσε αυτό το πάρτι, πήγα σπίτι και ήμουν μόνος, και λέω τώρα τι κάνεις; Οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό σου είναι τραγικές και έτσι ζήτησα βοήθεια από ειδικό. Και για πολλά άλλα ψυχολογικά προβλήματα που έπρεπε να πετάξω από πάνω μου ευτυχώς πριν γίνω πατέρας» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η πιο δύσκολη ημέρα της ζωής μου ήταν εκείνη που πήρα το χάπι αδυνατίσματος

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε επίσης ότι πέρασε δύσκολα όταν πήρε κάποιο χάπι για να αδυνατίσει που του είχε προτείνει πλαστικός χειρουργός. «Η πιο δύσκολη ημέρα της ζωής μου έχει να κάνει με την προσπάθεια να χάσω κιλά. Είναι κάτι που με πονάει. Αποφάσισα να κάνω μια επέμβαση, βρέθηκα σε έναν πλαστικό χειρουργό και μου είπε θα με βοηθήσει και μου έδωσε ένα χάπι που θα μου κόψει την όρεξη. Το παίρνω και αλλάζει η ζωή μου, από τη μια πολύ θετικά γιατί σταματάω να τρώω και αρχίζω και χάνω κιλά, και από την άλλη είχα πάρα πολλά νεύρα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αποκορύφωμα μια νύχτα, ενώ παίζαμε χαρτιά έγινα πολύ επιθετικός μέχρι να χτυπήσω έναν άνθρωπο, επικράτησε μια τρέλα, μαλώνω στο δρόμο, φτάνω στο ραδιόφωνο, γίνομαι επιθετικός ακόμη και με τη σύντροφο μου, δεν καταλάβαινε ότι είμαι εγώ. Τότε βλέπει στις ενδείξεις του φαρμάκου ότι γράφει ότι υπάρχει περίπτωση να σας ανοίξει νευρώνες του εγκεφάλου σας που δεν τους ξέρατε, και εκεί παθαίνω σοκ. Το πέταξα και είπα δεν με ενδιαφέρει πλέον να χάσω κιλά».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η χειρότερη μέρα της ζωής μου όταν πήρα χάπι αδυνατίσματος, έδειρα άνθρωπο

Μάλιστα ο παρουσιαστής εξήγησε ότι είναι «γαμοφοβικός».

«Ενώ τα πάω τόσο καλά με την θρησκεία με το γάμο έχω τεράστιο θέμα, ακόμη και με τη μητέρα του Αναστάση έκανα σύμφωνο συμβίωσης, δεν παντρεύτηκα. Δεν ξέρω γιατί το έχω πάρει έτσι. Ζητώ συγγνώμη μπορεί να κάνω λάθος, δεν ξέρω» είπε.

Τέλος, αποκάλυψε ότι ήταν αυτός που απατούσε συνήθως τη σχέση του: «Απατούσα πάρα πολύ, δεν μπορούσα να μείνω στη σχέση, ήμουν ένα δύο μήνες στη σχέση και κουραζόμουν και πνιγόμουν, και έμπαινα σε μια διαδικασία να απατήσω, για να τελειώσει, δεν ήμουν συνεπής. Μετά τα 40 μου άλλαξε όλη ιστορία. Κατάλαβα το να απατάς δημιουργεί ένα τεράστιο θέμα στον ίδιο σου τον εαυτό. Είσαι δυστυχισμένος και ζεις μια κόλαση. Πολλές φορές δεν βρίσκω τη δύναμη να πω τέλος σε μια σχέση και αυτό πρέπει να το κοιτάξω».