Σύμφωνο συμβίωσης με τον εκλεκτό της καρδιάς του, Γιώργο Μακρή, υπέγραψε ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου.

Οι δυό τους είναι ζευγάρι αρκετά χρόνια, έχουν υιοθετήσει ένα παιδάκι και τώρα αποφάσισαν να επισημοποιήσουν και την σχέση τους.

Το ευχάριστο γεγονός μοιράστηκε ο ίδιος ο Μιχάλης μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram.

«Πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη», έγραψε στο post του ο Μιχάλης Οικονόμου, ποστάροντας μια σειρά φωτογραφιών που αποτυπώνει τη μεγάλη χαρά του ζευγαριού αλλά και το χιούμορ τους.

Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Μακρής υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Από τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media το ζευγάρι φαίνεται πανευτυχές ενώ διακρίνεται επίσης μια φίλη τους η οποία ακολουθεί το έθιμο, στους γάμους, με τα ονόματα στις σόλες παπουτσιών.

Υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο του, Γιώργο Μακρή  Υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο του, Γιώργο Μακρή

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι σύντομα αναμένεται να βαφτίσει και το παιδί τους.

Υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο του, Γιώργο Μακρή Υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο του, Γιώργο Μακρή

«Είναι σύμφωνο συμβίωσης, όχι πολιτικός γάμος»

Ο Μιχάλης, σήμερα το πρωί, πάλι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, αφού ευχαρίστησε για τις ευχές που δέχτηκε ξεκαθάρισε πως με τον Γιώργο Μακρή υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και πως δεν τελέστηκε πολιτικός γάμος καθώς όπως χαρακτηριστικά γράφει: «Η Πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα ακόμα».

Ολόκληρο το μήνυμα του Μιχάλη Οικονόμου:

«Ευχαριστούμε θερμά για τις όμορφες ευχές! Πρέπει όμως εδώ να κάνουμε μια υπενθύμιση, καθώς πολλές ιστοσελίδες έγραψαν πως παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο.

Όχι, δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο καθώς η Πολιτεία δεν μας δίνει ακόμα το δικαίωμα να το κάνουμε. Υπογράψαμε απλά ένα σύμφωνο συμβίωσης, άσχετα που εμείς από την χαρά μας λέμε πως παντρευτήκαμε, αφού δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή κάτι περισσότερο να κάνουμε από αυτό

Ελπίζουμε σύντομα όλα τα ζευγάρια σε αυτή τη χώρα να έχουν τα ίδια δικαιώματα, όχι μόνο για γάμο, μα και για τεκνοθεσία. Για να είμαστε κι εμείς και τα παιδιά μας εξασφαλισμένοι, και στη ζωή και στην απώλεια.

Ας είμαστε οι εαυτοί μας άφοβα, η αγάπη είναι φως και δεν κρύβεται!»