Μπορεί το μυστήριο με τον πολιτικό τους γάμο τους, που τέλεσε ο αντιδήμαρχος του νησιού, Γιάννης Μπελεγρής, να μην το είδες παρά απ’ έξω, από τις φωτογραφίες που κατάφεραν να βγάλουν οι paparazzi που βρέθηκαν στο νησί, αλλά τους νεόνυμφους θα τους δεις ευθύς αμέσως.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, την επομένη από το γάμο, έκαναν την πρώτη τους βόλτα στην Ύδρα, παρέα με τη σκυλίτσα τους, Στέλλα και δικούς τους ανθρώπους, που επίσης βρίσκονταν στο νησί για τον γάμο.

Από τον γάμο του ζευγαριού κυκλοφόρησαν ελάχιστες φωτογραφίες κυρίως με κάποια στιγμιότυπα από την άφιξη των καλεσμένων και του αντιδημάρχου καθώς και από τις μπομπονιέρες.

Το ευτυχές γεγονός χαρακτηρίστηκε από την λιτότητα, που προτιμούν κι οι δύο. Η ηθοποιός επέλεξε ένα απλό νυφικό με δαντέλα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, που ανάρτησε, ενώ ο Κωστής Μαραβέγιας ένα μπορντό κοστούμι. Στα χέρια της κρατάει μία λευκή ανθοδέσμη. Στο στιγμιότυπο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ευτυχία τους είναι ξεκάθαρη.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 10. Ανάμεσά τους, ο σκηνοθέτης Νίκος Περάκης, η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Δημήτρης Μοθωναίος και φυσικά οι οικογένειες των νεόνυμφων.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφία, το ζευγάρι επέλεξε μια μπομπονιέρα-πουγκί, η οποία συνοδευόταν με ένα γλαστράκι: «Ευχαριστούμε πολύ, Κωστής & Τόνια, 11-10-2021», έγραφε.

γάμο

Στην πιο σημαντική στιγμή της κοινής τους ζωής επέλεξαν να έχουν κοντά τους στο ξενοδοχείο «Υδραία», που έλαβε χώρα το ευτυχές γεγονός, μόνο τους δικούς τους ανθρώπους και κάποιους φίλους τους, οι οποίοι αποτέλεσαν την αφορμή να γνωριστούν και να ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα με όμορφη κατάληξη.

Το νησί του Αργοσαρωνικού δεν ήταν μια τυχαία επιλογή και για τους δυο, αφού κάθε φορά που τους το επιτρέπουν οι συνθήκες πάντα την Ύδρα επισκέπτονται για διακοπές. Το ίδιο έκαναν και φέτος το καλοκαίρι αλλά και τις αρχές Αυγούστου του 2020 και του 2019, όπου paparazzi τους έχουν απαθανατίσει σε τρυφερές καλοκαιρινές στιγμές.

γαμο γαμος μαραβεγια σωτηροπουλου