Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου θα ενωθούν σήμερα με τα δεσμά του γάμου, στο αγαπημένο τους νησί, την Ύδρα.

Το ζευγάρι διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή και επέλεξε ο γάμος τους να γίνει υπό άκρα μυστικότητα σε στενό οικογενειακό κύκλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, θα πραγματοποιηθεί πολιτικός γάμος σε ξενοδοχείο του νησιού.

To υπέροχο διαμέρισμα της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια -Φωτεινό με παστέλ αποχρώσεις | BOVARY

Αν και σε προηγούμενες δηλώσεις τους, είχαν αναφέρει πως νιώθουν ήδη σαν παντρεμένοι και ένας γάμος για αυτούς δεν σημαίνει τίποτα, πήραν τελικά, την μεγάλη απόφαση.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, που έκανε πρεμιέρα πρόσφατα με την εκπομπή «Δυνατά» στην ΕΡΤ1, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» είχε πει, μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Αρχικά, έχω πολλούς γονείς που έρχονται με τα καρότσια στα live και τους χαίρομαι. Μ’ αρέσει πολύ αυτό. Φέρνει μια καινούργια ζωή, μια αναγέννηση… Όταν αισθάνεσαι ότι θες να είσαι δοτικός και να μη βρίσκεις ένα αντίκρισμα, υπάρχει ένας τοίχος που πέφτει πάνω. Οπότε η πατρότητα ή η μητρότητα, αν τη θέλεις νομίζω είναι κάτι πολύ όμορφο».

Τόνια Σωτηροπούλου: Στην Κάρπαθο με τον Κωστή Μαραβέγια | in.gr

“Η Τόνια άλλαξε τη ζωή μου προς το καλύτερο”

Σε συνεντεύξεις τους ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου έχουν εκφραστεί ουκ ολίγες φορές με λόγια αγάπης ο ένας για τον άλλο.

Πριν από λίγες μέρες, ο Μαραβέγιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε για όλα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγαπημένη του.

Κωστής Μαραβέγιας-Τόνια Σωτηροπούλου: Παντρεύονται μέσα στο 2020; - Zinapost.gr

“Η Τόνια άλλαξε τη ζωή μου προς το καλύτερο, γιατί η συντροφικότητα, όταν υπάρχει μια σταθερότητα και μια βάση, σε κάνει να αισθάνεσαι καλά και με τα υπόλοιπα”, δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε πως αισθάνεται πολύ τυχερός που έχει δίπλα του την ηθοποιό, τονίζοντας πως είναι πολύ ευτυχισμένος -πράγμα που όπως παραδέχεται, της το λέει πολύ συχνά.

“Η Τόνια μου έφερε την αγάπη. Για τα ζώα, για την φύση, την αγάπη να μάχομαι υπέρ του δικαίου. Είναι πολύ ωραία πράγματα αυτά”, συμπλήρωσε.