O γνωστός καλλιτέχνης απαντά για την ηλικία του, την καταγωγή του, το βιογραφικό του, αλλά και την σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου.

O Κωστής Μαραβέγιας ένας από τους πιο αξιόλογους καλλιτέχνες στην Ελλάδα παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο καλλιτέχνης, απάντησε για την ηλικία του, τα τραγούδια του, το ύψος του, την σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου, τους γονείς του αλλά και για την ασθένεια στην καμπάνια για την οποία συμμετείχε (ήταν ο πρεσβευτής στην καμπάνια για την Πολλαπλή Σκλήρυνση το 2019)

Σε μικρή ηλικία αποφάσισε να μεταπηδήσει από τη Στατιστική στη μουσική. Ασχολήθηκε αρκετά με τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική μέχρι να γνωρίσει την καταξίωση στον χώρο του. Αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με τη μουσική και να αφήσει την επιστήμη των μαθηματικών που σπούδασε στην Ιταλία όταν έκανε τις «πράξεις» στο μυαλό του και είδε ότι ο δρόμος έχει ανοίξει γι΄αυτόν.

Ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα εξαρχής για τον τραγουδιστή. Η πρώτη του συναυλία μάλιστα είχε κοινό δέκα μόνο ακροατές αλλά ποτέ του δεν πτοήθηκε.

«Δεν έχει τόση σημασία το πόσος είναι ο κόσμος. Σημασία έχει να υπάρχει ζεστασιά» ανέφερε.
Σε προσωπικό επίπεδο είναι πολύ καλά τα τελευταία τέσσερα χρόνια που έχει γνωρίσει την Τόνια Σωτηροπούλου.

Η ίδια βγήκε σε ζωντανή σύνδεση και τον περιέγραψε ως πασίτρελο και stand up comedian στην καθημερινότητά του. Είναι όμως και ο άνθρωπος που αγαπά πιο πολύ από τον οποιονδήποτε, όπως παραδέχτηκε, και με τον οποίο βλέπει μακρύ μέλλον.

«Είμαστε ήδη παντρεμένοι με την Τόνια Σωτηροπούλου όπως αντιλαμβανόμαστε τον δεσμό που φέρει ο γάμος. Δεν είναι τυπικό, δεν έχουμε επισημοποιήσει κάπως. Αισθάνομαι ήδη ότι υπάρχει γάμος. Στην εκκλησία δεν θα πάω να κάνω γάμο, προτιμώ το δημαρχείο. Είναι ένα τυπικό κομμάτι, που δημιουργεί μια θεσμική αποκατάσταση, το οποίο σίγουρα θα γίνει μόλις υπάρχει και το γόνιμο έδαφος».

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο   Radar.gr.