search

AREA 51

Θα φύγουν όλοι και θα μείνει μόνος του τελικά: Ο …ταλαντούχος κύριος Κοντόπουλος ή αλλιώς «ο άνθρωπος που έβλεπε τα τρένα να περνούν», στην προκειμένη περίπτωση τις εισηγμένες που αποχωρούν μαζικά!

Βαθύς προβληματισμός Σταικούρα και Σκυλακάκη για «τα έργα και τις ημέρες» του προέδρου του Χρηματιστηρίου, ενώ το blame game έχει φτάσει και στο Μαξίμου όπου διερωτώνται ποιος και γιατί τον πρότεινε!!!

Την ...Wall Street «βλέπει» στη Λ. Αθηνών ο Κοντόπουλος! 

Μαθαίνω ότι το τελευταίο διάστημα τόσο ο ΥΠΟΙΚ Χρήστος Σταϊκούρας όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Θοδωρής Σκυλακάκης είναι βαθύτατα προβληματισμένοι με ένα πρόσωπο και την επαγγελματική του επάρκεια: ο κ. Γιάννος Κοντόπουλος διευθύνων σύμβουλος του ΧΑΑ είναι το πρόσωπο αυτό.

Παραφράζοντας τον τίτλο της παλιάς και πολυβραβευμένης ταινίας «Ο άνθρωπος που έβλεπε τα τρένα να περνούν», κάποιοι επαΐοντες στο ΥΠΟΙΚ αποκαλούν τον κ. Κοντόπουλο ως «τον άνθρωπο που έβλεπε τις εισηγμένες να αποχωρούν μαζικά από το ταμπλό» χωρίς να κάνει οτιδήποτε για να σταματήσει την απαξίωση του ΧΑΑ.

Μάλιστα έχει αρχίσει και το blame game που φτάνει μέχρι και το Μέγαρο Μαξίμου για το ποιος τον πρότεινε και ποιος αποδέχτηκε την πρόταση διορισμού του.

«Θα φύγουν όλοι από το ΧΑΑ και θα μείνει μόνος του να κοιτάζει το ταμπλό ο Γιάννης» μου λένε ότι ακούστηκε στην Πλατεία Συντάγματος.

Και να σκεφτεί κανείς πως τον Απρίλιο είχε πει δημόσια στην πρώτη του (και καθυστερημένη μάλιστα) εμφάνιση στα στελέχη της αγοράς ότι «η δημιουργία ενός ελκυστικού περιβάλλοντος της κεφαλαιαγοράς με ένα συνεχές ρεύμα νέων εισαγωγών αλλά και άντλησης κεφαλαίων, ξεπερνώντας τον φαύλο κύκλο της χαμηλής ρευστότητας και της έλλειψης IPOs, είναι ο βασικός στόχος μου».

Τι έγινε στην πράξη; Ακριβώς το αντίθετο!

Διαβάστε ακόμη: