O Στίβεν Σπίλμπεργκ αποκάλυψε ποια από τις ταινίες του θεωρεί «αρκετά τέλεια».

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης και παραγωγός έχει γυρίσει 34 ταινίες από το 1971, πολλές από τις οποίες θεωρούνται κλασικές.

Ωστόσο, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο για εκείνον να ξαναβλέπει τις ταινίες του – αλλά υπάρχει μια που έχει επανεξετάσει και γνωρίζει ότι είναι αναμφισβήτητα εξαιρετική.

«Δεν παρακολουθώ τις ταινίες μου αφού τις έχω γυρίσει» είπε ο σκηνοθέτης, ενώ ήταν καλεσμένος «The Late Show with Stephen Colbert» προσθέτοντας: «Δεν κοιτάζω πίσω πολύ συχνά, αλλά περιστασιακά βλέπω μία ταινία με τα παιδιά μου».

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ εξήγησε ότι ήθελε να «παρηγορήσει τα παιδιά του όταν έβλεπαν την ταινία «E.T.» για πρώτη φορά» προσθέτοντας: «Δεν ήθελα να δουν την ταινία “E.T.” χωρίς τον πατέρα τους να κάθεται μαζί τους – κυρίως στα τρομακτικά μέρη στην αρχή».

O Σπίλμπεργκ διευκρίνισε ότι στην πραγματικότητα απολαμβάνει όταν παρακολουθεί την ταινία του 1982, με πλήρη τίτλο «E.T.: The Extra-Terrestrial».

«Μερικές φορές βλέπω πράγματα που είχα σκοπό να κάνω, τα οποία δεν έκανα και μερικές φορές βλέπω πράγματα που θα ήταν καλύτερη ιδέα από αυτό που παρακολουθώ τώρα όλα αυτά τα χρόνια μετά – αλλά στο μεγαλύτερο μέρος το “E.T.” είναι μια πολύ τέλεια ταινία» είπε.

«Είναι μια από τις λίγες ταινίες που έχω γυρίσει και μπορώ πραγματικά να παρακολουθώ ξανά και ξανά» τόνισε.