Το παπατζιλίκι πάει σύννεφο από τον αυτόκλητο σωτήρα Στέφανο Κασσελάκη που αποφάσισε να εγκαταλείψει τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις στην Αμερική για να διασώσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Γνωρίζοντας καλά την τέχνη της επικοινωνίας, επιχείρησε να το παίξει Μάρθα Βούρτση.

Αράδιασε του κόσμου τα ψέματα για το πώς ένα παραδικαστικό κύκλωμα που είναι μόνο στο μυαλό του, κατέστρεψε οικονομικά τον πατέρα του και γι’ αυτό αναγκάστηκε να μεταναστέψει στην Αμερική.

Βέβαια οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι ο πατέρας του αντιμετώπιζε περιπέτειες και μάλιστα κακουργηματικού χαρακτήρα, με τη Δικαιοσύνη.

Άλλωστε τα παραδικαστικά κυκλώματα το μόνο που κάνουν είναι να ξεπλένουν επιχειρηματίες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη Δικαιοσύνη και όχι να τους μπλέκουν.

Ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ότι τον στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές.

Η αλήθεια είναι ότι στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον σύστησε ο εκδότης του Εθνικού Κήρυκα, Αντώνης Διαματάρης και τον εμφάνισε ως αρθρογράφο της εφημερίδας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης προέβαλε και ριζοσπαστικές θέσεις για τις Ένοπλες Δυνάμεις, παρά το γεγονός ότι δεν έχει πατήσει το πόδι του σε στρατόπεδο.

Πρότεινε την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας και τη συγκρότηση επαγγελματικού στρατού.

Προφανώς δεν γνωρίζει ότι για να πληρωθούν 150.000 επαγγελματίες στρατιώτες πρέπει να διατεθεί ο μισός προϋπολογισμός της χώρας.

Υπερβαίνοντας κάθε όριο αθλιότητας, χρησιμοποίησε ένα ιστορικό μνημείο, τους τάφους των Βενιζέλων, ως ντεκόρ, για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι επιδιώκει να γίνει αρχηγός ενός κόμματος παρά το γεγονός ότι διαφωνεί κάθετα με αυτό που λέγεται αριστερή ιδεολογία.

Η επιθεώρηση Κασσελάκη δεν τελειώνει στις 10 Σεπτεμβρίου, που είναι και οι εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται να συνεχιστεί, αφού με τη δημοσιότητα που εξασφάλισε θα στήσει κόμμα για να συμμετέχει στις ευρωεκλογές.

Ο ίδιος πιστεύει ότι μπορεί να ψαρέψει στα θολά νερά και να εξασφαλίσει στις ευρωεκλογές ένα ποσοστό της τάξεως του 60%.

Διαβάστε ακόμη: