Αστραπιαίο τέλος έδωσε η Τζένα Ορτέγκα στις φήμες ότι είναι σε σχέση με τον Τζόνι Ντεπ. Οι εικασίες περί νέου ειδυλλίου ανάμεσα στην 20χρονη και τον κατά 40 χρόνια μεγαλύτερό της σταρ του Χόλιγουντ ξεκίνησαν από μια δημοφιλή διαδικτυακή σελίδα με το όνομα «DeuxMoi».

Ο παραπάνω ιστότοπος ισχυρίζεται ότι εθεάθησαν μαζί στα γυρίσματα του «Beetlejuice 2», υπονοώντας μάλιστα ότι μπορεί να συνεργαστούν για την ταινία, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για ερωτική σχέση μεταξύ τους.

Η σταρ του «Wednesday» έδωσε την απάντησή της στα παραπάνω, πριν οι φήμες λάβουν  μεγαλύτερη έκταση.

«Αυτό είναι τόσο γελοίο που δεν μπορώ καν να γελάσω. Δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου τον Τζόνι Ντεπ ούτε έχω συνεργαστεί μαζί του. Σας παρακαλώ σταματήστε να διαδίδετε ψέματα και αφήστε μας ήσυχους» είπε η ηθοποιός.

Τζένα Ορτέγκα

Θέση πήρε και η μεριά του Ντεπ. Εκπρόσωπός του εξέδωσε επίσης δήλωση, απορρίπτοντας τις φήμες ως «αβάσιμες» και τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία προσωπική ή επαγγελματική σχέση μεταξύ των δύο ηθοποιών.

Όπως αναφέρεται και στη Daily Mail, η ιδέα της συμμετοχής του 60χρονου Χολιγουντιανού αστέρα στο καστ της ταινίας «Beetlejuice 2» είχε προκαλέσει ενθουσιασμό στους θαυμαστές, όταν το όνομά του εμφανίστηκε σε αναζητήσεις στο Google που αφορούσαν το καστ της ταινίας.

Διαβάστε ακόμη: