Ο Snoop Dogg θα αναλάβει τον ρόλο σχολιαστή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024…

Η NBCUniversal στρατολόγησε τον παγκοσμίου φήμης ράπερ για να βοηθήσει στην κάλυψη των επερχόμενων Θερινών Αγώνων στο Παρίσι. Ο Κάλβιν Κόρντοζαρ Μπρόουντους Τζούνιορ, περισσότερο γνωστός ως Snoop Dogg, θα σχολιάζει και θα αναλύει τους αγώνες στο Olympic Primetime Show.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των Αγώνων, ο Snoop θα είναι στο Παρίσι για να παρέχει στο κοινό την “πολύχρωμη” άποψη του για τα δρώμενα στην πόλη. Θα παρακολουθήσει αγώνες και εκδηλώσεις, θα επισκεφθεί τους αθλητές και τα μέλη του στενού τους κύκλου, και θα εξερευνήσει εμβληματικά αξιοθέατα του Παρισιού.

“Μεγάλωσα παρακολουθώντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες και είμαι ενθουσιασμένος που θα δω απίστευτους αθλητές να τα δίνουν όλα στο Παρίσι. Θα έχουμε μερικούς εκπληκτικούς αγώνες και, φυσικά, θα φέρω προσθέσω το στυλ του Snoop στη μίξη”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Snoop Dogg για την απρόσμενη συμμετοχή του στο σχολιασμό των Αγώνων.

“Θα είναι οι πιο επικοί Ολυμπιακοί Αγώνες που έγιναν ποτέ, οπότε μείνετε συντονισμένοι”, πρόσθεσε ο ράπερ.

Επιπλέον, ο Snoop Dogg εμφανίστηκε σε μία διαφήμιση του NBC για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί με πολλούς Αμερικανούς αθλητές την ίδια ημέρα, ενώ σε νέα ανάρτησή του την Πρωτοχρονιά στο X (πρώην Twitter), εμφανίζεται να χορεύει χαλαρός μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ.

Διαβάστε ακόμη: