Ο βραβευμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ Σιλβέστερ Σταλόνε εγκαταλείπει το κτήμα του στην κοινότητα Hidden Hills του Λος Άντζελες λιγότερο από ένα χρόνο αφότου το πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιό του. Το σπίτι του σταρ του “Rocky” μπήκε προς πώληση στην αγορά στα τέλη Δεκεμβρίου με αρχική τιμή τα $22,5 εκατ. δηλαδή υψηλότερα από τα $18,15 εκατ. που πλήρωσε ο σταρ τον Φεβρουάριο για να το αποκτήσει, σύμφωνα με τα αρχεία της περιοχής.

Το ακίνητο, το οποίο έχει εμφανιστεί σε κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της οικογένειας Σταλόνε, περιγράφεται ως «αληθινό ράντσο». Κρυμμένο μέσα σε 2,25 στρέμματα έχει “όλες τις ανέσεις και τα χαρακτηριστικά ενός ιππικού ομίλου”. Αυτό περιλαμβάνει έναν αχυρώνα τεσσάρων στάβλων και ένα ιδιωτικό χώρο για ιππασία.

Μεταξύ άλλων έχει αυτόνομο ξενώνα που ενώνεται με ειδική πισίνα, μπιλιάρδο, εξωτερική κουζίνα και κήπο. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό πάντως είναι και το κύριο σπίτι του κτήματος. Εξοπλισμένο με φωτεινούς εσωτερικούς χώρους, οροφές με φανερά δοκάρια και μεγάλα παράθυρα, διαθέτει home cinema, γυμναστήριο και ανοιχτή κουζίνα.

Κινητικότητα στο real estate

Ο 76χρονος σταρ του Χόλιγουντ εμφανίζεται ιδιαίτερα “κινητικός” στην αγορά ακινήτων τα τελευταία χρόνια. Αυτό περιλαμβάνει την πώληση της έπαυλής του στο Λος Άντζελες για $58 εκατ. -με μεγάλη έκπτωση από τα $110 που ζητούσε αρχικά- στη σούπερ σταρ τραγουδίστρια Adele. Αλλά και την πώληση της βίλας του σε στυλ Τοσκάνης στη La Quinta της Καλιφόρνια. Επίσης, απέκτησε ένα συγκρότημα $35 εκατ. στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Διαβάστε ακόμη: