Εν μέσω δημοσιευμάτων που θέλουν την πρώην γυναίκα του R. Schumacher να αισθάνεται εξαπατημένη μετά και τη δήλωση του Γερμανού ότι είναι ομοφυλόφιλος, ο πολύπειρος οδηγός δεν έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο πλευρό του γιου του.

Στα πρωτοσέλιδα του γερμανικού Τύπου φιγουράρει το τελευταίο διάστημα ο R. Schumacher μετά και την αποκάλυψη ότι είναι γκέι.

Ο αδερφός του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή M. Schumacher πήρε την απόφαση να δημοσιοποιήσει μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα που διατηρεί ότι διατηρεί σχέση με έναν άνδρα, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την Cora Schumacher, με την οποία μάλιστα απέκτησαν και έναν γιο.

Μετά την αποκάλυψη του Ralf Schumacher ότι είναι γκέι, ο πρώην πιλότος της Formula 1 έγινε αποδέκτης ενός πρωτοφανούς κύματος υποστήριξης, καθώς είναι σπάνιες εκείνες οι φορές που ένας πρωταγωνιστής στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού προχωρά σε μια τέτοια κίνηση.

Στο πλευρό του Ralf Schumacher στάθηκε και ο γιος του, δηλώνοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος που ο πατέρας του βρήκε έναν σύντροφο με τον οποίο μπορεί να αισθάνεται άνετος και ασφαλής.

Ωστόσο, η Cora Schumacher δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα, επαναφέροντας στο προσκήνιο της επικαιρότητας το come out του Ralf Schumacher και μάλιστα με έναν όχι και τόσο κολακευτικό τρόπο για την ίδια και τον Γερμανό.

Παρά το γεγονός ότι οι δρόμοι των δύο έχουν χωρίσει από το 2015, η Cora Schumacher δήλωσε εξαπατημένη μιας και ο Ralf Schumacher δεν της είχε αποκαλύψει ότι ήταν ομοφυλόφιλος και ότι επί της ουσίας χρησιμοποιήθηκε από τον Γερμανό.

Ο Ralf Schumacher δεν άφησε τα όσα δήλωσε η πρώην σύζυγός του να… πέσουν κάτω, δίνοντας στη δημοσιότητα μια συνομιλία η οποία αποδείκνυε ότι η Cora Schumacher γνώριζε για τη σχέση του Γερμανού με τον Γάλλο σύντροφό του.

Στο περιθώριο όλων όσων συμβαίνουν στην οικογένεια του Ralf Schumacher, o πρώην οδηγός της Formula 1 δεν έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, κατακτώντας στο πλευρό του γιου του David Schumacher την πρώτη θέση σε αγώνα πρωτοτύπων στη Γερμανία.

Μπαμπάς και γιος ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, δίνοντας τις δικές τους απαντήσεις σε όσους θέλησαν να εκμεταλλευτούν το come out του Γερμανού και να πλήξουν την προσωπικότητά του, κερδίζοντας με πικρόχολα σχόλια τα περίφημα πέντε λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν.

Διαβάστε ακόμη: