Μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή έκανε ο Γερμανός πρώην πιλότος της F1, Ραλφ Σουμάχερ.

Ο αδελφός του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1, Μίκαελ , ο 49χρονος Ραλφ, αποκάλυψε μέσω μιας φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram ότι είναι γκέι.

Ο Ραλφ Σουμάχερ δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύντροφό του και έγραψε: «Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι όταν έχεις δίπλα σου τον σωστό σύντροφο με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα».

Ραλφ Σουμάχερ: Ποιος είναι ο μικρότερος αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ

Ο Ραλφ Σουμάχερ, ο οποίος έχει τρέξει στη Formula 1 με τις Jordan, Williams και Toyota, υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένος με την Cora-Caroline Brinkmann με την οποία απέκτησαν το 2001 τον γιο τους, Ντέιβιντ.

Το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του ήρθε το 2015 ενώ σήμερα ο 49χρονος Ραλφ Σουμάχερ εργάζεται ως σχολιαστής στο γερμανικό Sky Sports. Ο σύντροφός του ονομάζεται Ετιέν και αμέσως έκανε repost την ανάρτηση του συντόφου του.

Αξίζει να αναφερθεί πώς ο Ραλφ Σουμάχερ έγινε μόλις ο δεύτερος άνδρας οδηγός που έχει περάσει από την Formula 1 και έχει αποκαλύψει ότι είναι γκέι.

Ο πρώτος ήταν ο Βρετανός Mike Beuttler ο οποίος αγωνίστηκε σε 29 Grand Prix από το 1971 έως το 1973. Ο Beuttler έφυγε από τη ζωή νικημένος από το AIDS το 1988 και ενώ ήταν μόλις 48 ετών.

Ραλφ Σουμάχερ: Η στήριξη του γιου του

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκες επιτέλους κάποιον με τον οποίο νιώθεις πραγματικά πολύ άνετα και ασφαλής… Είμαι 100% πίσω σου μπαμπά και σου εύχομαι τα καλύτερα και συγχαρητήρια», έγραψε ο γιος του στο Instagram.

Η Γερμανίδα ηθοποιός Κάρμεν Γκάις, στενή φίλη, κατονόμασε έναν άντρα με το όνομα Ετιέν ως σύντροφο του Ραλφ Σουμάχερ και δημοσίευσε μια φωτογραφία του ζευγαριού στον δικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σήμερα παραδέχθηκε την ομοφυλοφιλία του», είπε για τον Ραλφ. «Αυτό το βήμα ήταν μια πράξη απελευθέρωσης και αποδοχής του εαυτού του. Ήταν μια θαρραλέα απόφαση που έχει ωριμάσει μέσα του εδώ και πολύ καιρό και τώρα είναι γεμάτος περηφάνια και αυτοπεποίθηση».

Όπως σημείωσε, η απόφαση του Ραλφ Σουμάχερ να αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος «δεν είναι μόνο ένας προσωπικός θρίαμβος, αλλά ένα σημάδι ότι επιτέλους είναι σε θέση να ζήσει και να αγαπήσει την πραγματική του ταυτότητα χωρίς φόβο ή ντροπή».

Διαβάστε ακόμη