Ο πρώην οδηγός της Formula 1, Ραλφ Σουμάχερ, μικρότερος αδερφός του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή και σπουδαίου Μίκαελ Σουμάχερ της Ferrari, ανακοίνωσε την Κυριακή ότι είναι σε σχέση με άτομο του ίδιου φύλου.

«Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι όταν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο σύντροφο με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα», έγραψε σε φωτογραφία του στο Instagram, στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος αγκαλιά με έναν άλλον άνδρα να κοιτούν το ηλιοβασίλεμα σε παραθαλάσσια περιοχή.

Ο μόνος άλλος γνωστός άνδρας γκέι οδηγός στην ιστορία της Formula 1 ήταν ο αείμνηστος Βρετανός Mike Beuttler, που αγωνίστηκε από το 1971 έως το 1973 και πέθανε το 1988. Ο Ραλφ, 49 ετών, κέρδισε έξι Γκραν Πρι κατά τη διάρκεια της 11χρονης καριέρας του, που τελείωσε το 2007.

Ο αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ ήταν παντρεμένος με την Κόρα, με την οποία έχει έναν γιο, τον Ντέιβιντ, 22 ετών. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκες επιτέλους κάποιον με τον οποίο νιώθεις πραγματικά πολύ άνετα και ασφαλής… Είμαι 100% πίσω σου μπαμπά και σου εύχομαι τα καλύτερα και συγχαρητήρια», έγραψε ο γιος του στο Instagram.

Ραλφ Σουμάχερ: Ποιος είναι ο σύντροφός του, Ετιέν

Η Γερμανίδα ηθοποιός Κάρμεν Γκάις, στενή φίλη, κατονόμασε έναν άνδρα με το όνομα Ετιέν ως σύντροφο του Ραλφ Σουμάχερ και δημοσίευσε μια φωτογραφία του ζευγαριού στον δικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σήμερα παραδέχθηκε την ομοφυλοφιλία του», είπε για τον Ραλφ. «Αυτό το βήμα ήταν μια πράξη απελευθέρωσης και αποδοχής του εαυτού του. Ήταν μια θαρραλέα απόφαση που έχει ωριμάσει μέσα του εδώ και πολύ καιρό και τώρα είναι γεμάτος περηφάνια και αυτοπεποίθηση». Όπως σημείωσε, η απόφαση του Ραλφ Σουμάχερ να αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος «δεν είναι μόνο ένας προσωπικός θρίαμβος, αλλά ένα σημάδι ότι επιτέλους είναι σε θέση να ζήσει και να αγαπήσει την πραγματική του ταυτότητα χωρίς φόβο ή ντροπή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carmen Geiss 👑 (@carmengeiss)

Διαβάστε ακόμη