Το εμβληματικό μέγαρο στο Μαρούσι, έχει βγάλει προς πώληση ο ιδιοκτήτης του, ο όμιλος Ευάγγελου Πιστιόλη. Πρόκειται για τμήμα του συγκροτήματος γραφείων, στο τετράγωνο, που βρίσκεται επί των οδών Βασιλίσσης Σοφίας 1 και Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην είσοδο του Αμαρουσίου, και το οποίο είχε κατασκευάσει η Μηχανική, η οποία μάλιστα στεγαζόταν για κάποιο διάστημα εκεί.

Το κτίριο διατίθεται αποκλειστικά μέσω διακεκριμένου ξένου κτηματομεσιτικού οίκου, ενώ η τιμή, που ζητείται, αν και παραμένει άγνωστη, εκτιμάται ότι κινείται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα. Ο λόγος, που έχει αναρτηθεί το πωλητήριο, είναι η μετεγκατάσταση του ομίλου σε κτήριο που ανήκε, κατά το παρελθόν, στον Λάκη Γαβαλά.

 Ο Ευάγγελος Πιστιόλης απέκτησε το ακίνητο του Γαβαλά, σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, μέσω κυπριακής εταιρείας. Επισπεύδουσα ήταν η Τράπεζα Πειραιώς, μετά από κατάσχεση για 1 εκατ. ευρώ και η τιμή πρώτης προσφοράς είχε οριστεί στα 9 εκατ. ευρώ. Τελικά, κατακυρώθηκε, μετά από ένα και μοναδικό χτύπημα, στο ποσό των 9.000.001 ευρώ, δηλαδή μόλις ένα ευρώ πάνω από την τιμή εκκίνησης.