Οι καλά γνωρίζοντες σε βάθος και εκ των έσω, τα θέματα των διαχρονικών πολιτικών διεργασιών και των ζυμώσεων – συνωμοσιών στους δημοσιογραφικούς διαδρόμους, ιδίως κατά την εποχή του Λαμπράκη και του Ψυχάρη, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο Πέτρος (ο Ευθυμίου και όχι ο Πελεκάνος της Μυκόνου) πάει με όλα σαν την …κόκα κόλα!

Από τον ΔΟΛ και την κεντρική πολιτική σκηνή, μέχρι την Γιάννα και από το Ίδρυμα Ωνάση μέχρι τις οινοποσίες με πρώην προβεβλημένο τραπεζίτη και την λοιπή παρέα του καλαμπουριού!

Ο Πέτρος, μέσα από την καθοδήγηση διαχρονικών και ιστορικών ΠΑΣόκων που μετακόμισαν στην ευκαιριακή εξουσία που τους έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε και πάλι στα δρώμενα του Κινήματος, ως πρόεδρος του Συνεδρίου αυτή τη φορά, κατοχυρώνοντας θέση στις μελλοντικές εξελίξεις, όπου φιλοδοξεί, με τις πλάτες των εξωθεσμικών υποστηρικτών του να διαδραματίσει ρόλο σε κυβέρνηση συνεργασίας, γιατί όχι και σαν υπουργός!!!!

Τόσους και τόσους άλλωστε έχουμε δει!

Ένας Πέτρος λοιπόν θα μας σώσει, ένας δημοσιογράφος – πολιτικός αναλυτής – πολιτικός ανήρ που από τον διαπλεκόμενο ΔΟΛ του Λαμπράκη και του Ψυχάρη, μετακόμισε στην Γιάννα, η οποία ως γνωστόν δίχασε ένα έθνος και προκάλεσε την κοινωνία με την εν γένει στάση και συμπεριφορά της το 2004, ενώ στη συνέχεια πέρασε και από το Ίδρυμα Ωνάση!

Από τους κληρονόμους των διαχειριστών του Ωνάση, που πέταξαν έξω την κόρη του αείμνηστου Αριστοτέλη, Αθηνά!

Ξέρετε ποιοι: αυτοί που μας παραμύθιαζαν μια φορά κι έναν καιρό για την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου!

Ο Κύριος της Κυρίας που μας ανάβει τα μωβ φωτάκια και λαμπιόνια στο κέντρο της Αθήνας, στην Βασιλίσσης Σοφίας τα Χριστούγεννα, δημιουργώντας την εντύπωση ότι πρόκειται για Μεγάλη Παρασκευή και όχι για τη γέννηση του Χριστού!

Δυστυχώς, η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα!

Όπως και η πιθανότητα μιας συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ως κωμωδία, για να μην πω τραγωδία για τον τόπο, εάν τελικά εμπλακούν τα θλιβερά απομεινάρια μιας εποχής που έχει περάσει ανεπιστρεπτί και έχει διαγραφεί από την ιστορική μνήμη!