Η… «βόμβα» Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό είναι, πλέον, επίσημη. Οι «πράσινοι» γνωστοποίησαν από τα μεγάφωνα του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την απόκτηση του 29άχρονου άσου, ο οποίος πρόκειται να μεταβεί σύντομα στη χώρα μας, προκειμένου να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Ιωνικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την πρεμιέρα της εφετινής Σούπερ Λίγκας και επικράτησε με 1–0, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Το «τριφύλλι» είχε φθάσει σε προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή από τον Δεκαπενταύγουστο και η μοναδική εκκρεμότητα αφορούσε τα διαδικαστικά της μεταγραφής. Ο Μπερνάρ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και τα επόμενα 24άωρα θα ταξιδέψει με προορισμό στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπός του βρίσκεται από χθες (20/08) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ώστε να τον παραλάβει και να έλθουν μαζί στη χώρα μας. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει αγωνισθεί για αρκετά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο και ο ερχομός του, θα προσθέσει ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή του συνόλου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.