Ο Ντουέιν Γουέιντ δήλωσε… ένθερμος οπαδός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ –μεταξύ άλλων– εξήγησε γιατί το ΝΒΑ έχει ανάγκη από παίκτες σαν τον “Greek Freak”.

Αναλυτικά, η συνέντευξη στην κάμερα της COSMOTE TV:

 – Πώς ένιωσες, με όλα αυτά που σου είπε;

«Αυτό είναι το μόνο που θέλεις, τον σεβασμό από τους συναδέλφους σου και ο Γιάννης είναι κάποιος που λατρεύω και ως παίκτη του μπάσκετ και ως άνθρωπο. Ο τρόπος που το έκανε, δείχνοντας στους άλλους, την αγάπη και τον σεβασμό του και ταυτόχρονα, μπορεί να είναι εξαιρετικός. Μπορεί να είναι τόσο ανταγωνιστικός, όσο χρειάζεται. Αισθάνθηκα πολύ ωραία να το ακούω αυτό, από έναν νέο “θρύλο” και έχασα την φωνή μου, όπως ακούτε».

– Νιώθεις ότι ο Γιάννης, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει ένας σούπερ σταρ, παραμένει ταπεινός, όπως έμεινες και εσύ, στην καριέρα σου;

«Ναι, νομίζω ότι μερικές φορές μέσα σε αυτό το παιχνίδι, αρχίζεις και χάνεις λιγάκι το γιατί άρχισες να παίζεις. Ο Γιάννης, όμως, δεν το έχει χάσει. Παίζει για την απόλαυση και την αγάπη του, ξέρει τι πρέπει να έρχεται πρώτο. Η οικογένειά του έρχεται πρώτη και χρειαζόμαστε τον Γιάννη, χρειαζόμαστε έναν τέτοιο σταρ. Μας δείχνει ότι υπάρχει και ένας διαφορετικός τρόπος για να είσαι σταρ και γι’ αυτούς τους λόγους, είμαι τεράστιος οπαδός του».

– Πότε θα έρθετε με την γυναίκα σου, στην Ελλάδα;

«Ήμασταν πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν το είπαμε σε πολύ κόσμο. Σίγουρα, όμως, θα ξανάρθουμε».

Διαβάστε ακόμη: