Όσοι είναι θαυμαστές ή έστω εξοικειωμένοι με τον Νικ Κέιβ θα γνωρίζουν πως τα τελευταία χρόνια ο Αυστραλός μουσικός έχει αποφασίσει να επικοινωνεί με μορφή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με τους θαυμαστές του, μέσα από το Red Hand Files.

Ανά καιρούς, μέσω της πλατφόρμας επικοινωνίας έχουν προκύψει πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες, ενίοτε σχετικά με σημαντικά δισκογραφικά νέα του Κέιβ.

Τώρα, ο Σουράβ από το Ασανσόλ της Ινδίας απηύθυνε μία πολύ απλή –αλλά συχνά, δύσκοληερώτηση στον Νικ Κέιβ: «Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία όλων των εποχών;».

Ο Κέιβ έδωσε μία απάντηση που μάλλον δεν περιμέναμε: «Το “Blonde”. Με αγάπη, Νικ».

Μάλιστα, ο Κέιβ, μαζί με τον σταθερό του συνεργάτη, Γουόρεν Έλις, υπέγραψαν τη μουσική της βιογραφικής ταινίας για τη Μέριλιν Μονρό, με την Άνα ντε Άρμας στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Άντριου Ντόμινικ στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Μπορεί ο Νικ Κέιβ να ενθουσιάστηκε, όπως όλα δείχνουν, με το “Blonde”, δεν ισχύει ακριβώς το ίδιο και για την κριτική, που σε αρκετές περιπτώσεις υπήρξε σκληρή με την ταινία, ενώ δεν ήταν λίγοι, εκείνοι που κατηγόρησαν το εγχείρημα για σεξισμό στη «ματιά» του.

Διαβάστε ακόμη: