Πριν από τρία 24άωρα, κυκλοφόρησαν πληροφορίες πως ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα απέρριψε πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα, προκειμένου να συνοδεύσει ένα διάσημο ροκ συγκρότημα της Σερβίας σε περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ο θηριώδης σέντερ και άλλοτε παίκτης των «πράσινων» την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017 αποσαφήνισε σήμερα (19/09) ότι ουδέποτε αρνήθηκε πρόταση του σερβικού συλλόγου για χάρη ενός… road trip στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με σκοπό να οδηγήσει στην περίφημη Route 66, η οποία συνδέει το Σικάγο με το Λος Άντζελες.

«Δε διαβάζω τόσο πολύ εφημερίδες αλλά φίλοι μού είπαν ότι απέρριψα προτάσεις της Παρτίζαν και του Ερυθρού Αστέρα για να ταξιδέψω στις Ηνωμένες Πολιτείες με ένα βανάκι. Αυτό σίγουρα θα πραγματοποιηθεί, αλλά δεν ξέρω πότε ακριβώς.

Σίγουρα, ωστόσο, δεν πρόκειται να το θέσω μπροστά από την καριέρα μου, η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη», ανέφερε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στο “mozzartsport.com” και προσέθεσε πως «εξετάζω κάθε προσφορά πολύ προσεκτικά και σίγουρα, δε θα έβαζα κάτι που μού αρέσει πολύ, πάνω από την καριέρα μου.

Ακόμα είμαι ενεργός, ειδικά εάν οι προσφορές προέρχονται από ομάδες της Ευρωλίγκας. Γνωρίζω ότι πολλοί με θεωρούν διαφορετικό, όμως δε θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Προπονούμαι κάθε μέρα, περισσότερο από ποτέ. Ποτέ δεν ήμουν σε καλύτερη φόρμα.

Δε θυμάμαι να προπονήθηκα τόσο πολύ ακόμα και όταν ήμουν 20 χρονών. Νομίζω πως είμαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση τώρα, από ό,τι όταν ήμουν πολύ νεότερος. Περιμένω να προκύψει κάτι, δεν είμαι επιλεκτικός. Αναμένω τη σωστή ευκαιρία, που θα είναι αντάξια της ηλικίας και της εμπειρίας μου και κάτι που θέλω στη ζωή μου». κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: