Μετά τα υπερπολυτελή διαμερίσματα στον Πύργο του Ελληνικού, για τα οποία η ζήτηση υπήρξε υπερβάλλουσα και στην κυριολεξία επικράτησε συνωστισμός και σειρά προτεραιότητας υποψήφιων αγοραστών, ο γνωστός προνομιακός «μεσίτης» της «καλής κοινωνίας» και συνομιλητής των … Μονεγάσκων, που έπαιρνε προμήθεια από την εταιρία του ομίλου Σπ. Λάτση της τάξης του 5% από τις αγοραπωλησίες (γιατί άραγε αφού η πελατεία ήταν εξασφαλισμένη;), φέρεται να ανέλαβε και το …νταραβέρι όσον αφορά τις 27 βίλες που θα ανεγερθούν στα οικόπεδα της Lamda μπροστά στη θάλασσα!

Ο γνωστός αυτοαποκαλούμενος «μεσίτης» σκαφών, ακινήτων, ρολογιών, σουπλά και αξεσουάρ υπερπολυτελών γιοτ, φέρεται να ανέλαβε προνομιακά το …νταραβέρι του χτισίματος και της επιλογής από τους ιδιοκτήτες, των αρχιτεκτονικών σχεδίων από 6 μεγάλα διεθνή αρχιτεκτονικά γραφεία!

Καθώς η Lamda πουλάει στους επενδυτές τα οικόπεδα και οι ίδιοι αναλαμβάνουν να επιλέγουν κατασκευαστή καθώς και ένα από τα αρχιτεκτονικά σχέδια που έχουν καταθέσει 6 από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία του κόσμου!

Έτσι, ο δαιμόνιος …«μεσίτης» που παριστάνει το «καλό παιδί» (στο καλάθι δεν χωράει στο κοφίνι περισσεύει) χώθηκε πάλι από την …πίσω πόρτα, μετά τα διαμερίσματα του Marina Tower και στις βίλες, με τις συστάσεις προφανώς του μάνατζερ που τον έβαλε εξαρχής στο «παιχνίδι» της μεσιτείας και κατ’ επέκταση των συμφωνημένων προμηθειών!

Διερωτώμαι ο Σπύρος Λάτσης τι γνώμη έχει για όλα αυτά;

Η κωμωδία με τα διαμερίσματα των μαϊντανών!