Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν κατά πληροφορίες όσα συνέβησαν σε πλειστηριασμό για πολυτελές ακίνητο επί της οδού Στησιχόρου 11 δίπλα στα Ανάκτορα, το οποίο ανήκε στον γνωστό εφοπλιστή Μιχάλη Γουλανδρή!

Για το ακίνητο του Γουλανδρή, σοβαρό και έντονο ενδιαφέρον έδειξε από την αρχή επώνυμος μεγαλοεπιχειρηματίας ο οποίος ενεργοποιήθηκε στον πλειστηριασμό δια μέσω κυπριακής εταιρίας.

Από την πρώτη στιγμή της διαδικασίας χτύπησε το διαμέρισμα – φιλέτο, από τα λίγα εναπομείναντα αρχοντικά της Αθήνας.

Ωστόσο στην προσπάθεια του αυτή βρήκε ισχυρή αντίσταση από τρεις ακόμη ενδιαφερόμενους, δύο από τους οποίους φέρεται να ήταν «κοράκια»!!!

Τα «κοράκια» ανέβαζαν την τιμή και παρολίγον να οδηγήσουν τον μεγαλοεπιχειρηματία σε αδιέξοδο, ωστόσο στο τέλος της ημέρας λόγω της αποφασιστικότητας του και της εμμονής του να αποκτήσει το εν λόγω ακίνητο, κατάφερε με επιδέξιες κινήσεις να υπερπηδήσει τα εμπόδια και να κατακυρωθεί υπέρ του το διαμέρισμα αντί του ποσού των 3 εκατ. ευρώ!

Και έτσι όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι. Ο μεγαλοεπιχειρηματίας απέκτησε μέσω κυπριακής εταιρίας το ακίνητο – φιλέτο στα Ανάκτορα και τα «κοράκια» αποχώρησαν με γεμάτες τσέπες! Καταλάβατε γιατί…