Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night show» ήταν ο Μανώλης Κονταρός το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα που τον καθήλωσε και έκτοτε δίνει μεγάλη μάχη για να επανέλθει.

Ο Μανώλης Κονταρός μίλησε για την περίοδο μετά το ατύχημα όταν δεν μπορούσε να κινηθεί αλλά είχε την στήριξη της οικογένειάς του και των φίλων του που ήταν στο πλευρό του. Μάλιστα, αποκάλυψε πως αυτό που τον στεναχωρεί πιο πολύ είναι ότι δεν μπορεί να χορέψει.

«Έχω εισπράξει αγάπη και δύναμη από την γυναίκα μου, από τα παιδιά μου και από όλους τους φίλους μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όμως η ζωή είναι όμορφη και την βαδίζω. Την προχωρώ όπως μπορώ. Την βαδίζω, κάνω όνειρα και προχωρώ. Δεν έχω σταματήσει καθόλου. Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να χορέψω και πολλές φορές αυτό με στεναχωρεί. Θυμάμαι όταν πέρασε στο πανεπιστήμιο ο πρώτος μου γιος, ο Γιάννης και είχαμε κάνει ένα τραπέζι στο σπίτι με πολλούς φίλους και συγγενής.

Τότε σηκώθηκα, ήμουν όρθιος, κρατούσα τα παιδιά μου και πέρασαν όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι λίγο όρθιοι και χόρευαν. Εγώ δεν μπορούσα να κινηθώ, στεκόμουν όρθιος αλλά ένιωθα μέσα στην ψυχή μου ότι χόρευα. Και το ένιωσα ότι χόρεψα», είπε αρχικά ο τραγουδιστής στο πλατό του «The 2Night show» για να συνεχίσει:

«Κάθε άνθρωπος έχει τις δυσκολίες του αλλά δεν πρέπει να παραδίνεται, πρέπει να ζει. Είναι όμορφο να ζεις, είναι πολύ όμορφο. Κάνω τα πάντα και νιώθω πολύ χαρούμενος με τους φίλους μου και με την οικογένεια μου. Έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια με τέσσερα παιδιά που το καθένα με «ταλαιπωρεί» με τον τρόπο του».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Μανώλης Κονταρός είχε περιγράψει το ατύχημα που τον καθήλωσε σε αναπηρική καρέκλα.

«Αυτό που μου συνέβη είναι πραγματικά ό, τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Τιμωρήθηκα πάρα πολύ. Πραγματικά δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποια αμαρτία στη ζωή μου και την πλήρωσα μ’ αυτό τον τρόπο» είχε δηλώσει ο τραγουδιστής πριν περίπου 4 χρόνια.

«Έφευγα από ένα μαγαζί. Ήμουν πολύ κουρασμένος και σταμάτησα με το αμάξι μου σε μία άκρη για να κοιμηθώ λιγάκι. Ήταν αδύνατο να οδηγήσω. Τότε ήρθε ένα αμάξι από πίσω μου και με χτύπησε με δύναμη» είχε πει.

Ο Κρητικός καλλιτέχνης έπαθε ρήξη αορτής και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του. Οι γιατροί όπως ανέφερε δεν του έκρυψαν ποτέ πως οι ελπίδες να περπατήσει είναι ελάχιστες: «πίστευαν πως είτε μου κάνουν εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη είτε όχι δεν θα είχε νόημα αφού δεν είχα ελπίδες να περπατήσω».

 

Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο «The 2Night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου, μεταξύ άλλων, απάντησε στην ερώτηση «Πού βρίσκει τα λεφτά ο Κοκλώνης;»:

Ο Νίκος Κοκλώνης απαντά στο ερώτημα «Πού βρίσκει τα λεφτά ο Κοκλώνης;»