Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής μίλησε για πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής του ενώ απάντησε και στην ερώτηση «Πού βρίσκει τα λεφτά ο Κοκλώνης;».

Στο ερώτημα «πού βρίσκει τα λεφτά;» ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε «Αυτή είναι ίσως η πιο στοχευμένη ερώτηση που μου έχουν κάνει ποτέ. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, άρα τα κανάλια πληρώνουν. Πληρώνομαι και εγώ, αλλά την αμοιβή μου τη βάζω στην παραγωγή και πολλές φορές επενδύω παραπάνω. Τα “deal” τα κλείνει ο Κοκλώνης. Είμαι περήφανος που τα έχω καταφέρει.

Δεν μπορώ να βλέπω παραγωγές που σκίζουν και είναι από μη Έλληνες παραγωγούς. Με πειράζει που βλέπω μια παραγωγή στην prime time που έχει 60 τεχνικούς από άλλες χώρες και οι δικοί μας δεν έχουν δουλειά. Έχω 670 άτομα στην παραγωγή, Έλληνες. Να μην παρεξηγηθεί αυτό. Οι θέσεις εργασίες καλύπτονται από άτομα που μένουν στην Ελλάδα μόνιμα.

Εγώ πρέπει να διαπραγματευτώ έναν μισθό. Δεν ισχύει ότι πληρώνουμε ακριβά. Ο Κοκλώνης είναι ένας εργολάβος, εκτελεί παραγωγές για το κανάλι. Αυτήν τη στιγμή στην τηλεόραση τις παραγωγές μας τις έχει παραγγείλει ένα κανάλι. Για να “σκάσει” κάτι πρέπει να “σκάσει” πρώτα το κανάλι» εξήγησε ο Νίκος Κοκλώνης στο πλατό του «The 2Night show».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis)

Νίκος Κοκλώνης: Η AiFast Tickets και η showbiz

Αναφερόμενος στις δύσκολες στιγμές που πέρασε πριν από χρόνια με την AirFast Tickets ο Νίκος Κοκλώνης τόνισε πως εκείνο που τον έχει φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα είναι ότι δεν αθετεί τον λόγο του ποτέ.

«Δεν είχα ευρώ. Όταν η AirFast Tickets δεν έβγαζε ούτε εισιτήριο, κράτησα όλο το προσωπικό και πληρωνόταν για έναν χρόνο. Δεν είχα να φάω σχεδόν αλλά είμαι εδώ που είμαι επειδή δεν αθετώ τον λόγο μου».

Ο Νίκος Κοκλώνης ρωτήθηκε και απάντησε και για τους «δήθεν σταρ» και τις λυκοφιλίες στον χώρο της showbiz λέγοντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι «σιχαίνομαι τους δήθεν σταρ, εγώ πιστεύω πως είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν πιστεύω ότι στην Ελλάδα έχουμε celebrities, ο κόσμος έξω που παλεύει είναι celebrities. Σήμερα έχω εγώ λεφτά, αύριο η κυρία απέναντι, οι ρόλοι αλλάζουν. Υπήρχαν άνθρωποι που συμπαθούσα πολύ και μιλούσαν άσχημα για εμένα γι΄αυτό δεν μου αρέσει καθόλου η showbiz».

Νίκος Κοκλώνης: Έβγαζα 5 εκατ. τη μέρα αλλά τώρα περνάω πιο καλά