Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η τηλεοπτική εμφάνιση του Ανδρέα Λοβέρδου στo Mega και την εκπομπή Πάνια – Ψινάκη.

Αναφερόμενος στην Εύα Καϊλή, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι «είχαμε στενές σχέσεις. Πριν τη συλλάβουν, μιλούσαμε μία ώρα και της έλεγα ότι την εμπιστεύομαι. Μιλούσαμε για ένα φορολογικό που είχαν κάποιοι ευρωβουλευτές, για το τηλέφωνό μου που παρακολουθούταν τότε. Την άλλη μέρα, συνέβησαν όσα συνέβησαν. Συζητούσαμε σαν άνθρωποι, σαν φίλοι, στενοί φίλοι. Πέρασαν 20 χρόνια που πάντα είχαμε επαφή, παρόλο που δεν ήμασταν πάντα στην ίδια πλευρά».

«Κατέρρευσα όταν έγινε αυτό και σκέφτηκα δικηγορικά… Ότι δεν είναι έτσι. Έχει Γολγοθά! Αφού έλεγα στο τέλος ότι σήκωσαν το δάχτυλο κάποιοι που την ”έγλειφαν” και τη φλέρταραν πολύ έντονα. Έχει αγώνα μπροστά της! Δεν μου πέρασε ούτε μία στο δισεκατομμύριο ότι θα γινόταν αυτό. Υπέπεσε σε ένα από τα αμαρτήματα, την απληστία».

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο άλλοτε πολιτικός σύντροφος της Εύας Καϊλή, έσπευσε να την… καταδικάσει, μη σεβόμενος το τεκμήριο της αθωότητας, παρότι είναι νομικός αλλά και παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος βρέθηκε στη θέση του υπόδικου για την υπόθεση Novartis, αλλά τελικά απαλλάχθηκε με βούλευμα.

Όπως είπε μίλησε στη συνέχεια με την αδελφή της Εύας Καϊλή, Μανταλένα Καϊλή. «Μίλησα με την αδελφή της, τη ρώτησα να μάθω και εάν μπορούσα να της μιλήσω, αλλά τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Τον άντρα της τον έχω δει αμίλητο αλλά δεν έχουμε συστηθεί καν».

Η σχέση με τον Ν. Ανδρουλάκη και ο Μητσοτάκης

Όσον αφορά τη σχέση του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη,  απάντησε ότι είναι «ως οφείλει να είναι. Ειρηνική» και συνέχισε: «Δεν θυμάμαι ποιος συγγραφέας το έχει πει. «Να κάθεται η οικογένεια μαζί, όχι και να καταπίνει μαζί».

Όσον αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη,  τόνισε ότι «έχει επιτυχίες, έχει και αποτυχίες. Αν ήταν πιο σκληρός θα ήταν πιο κοντά σε αυτά που έχω στο μυαλό μου. Αν σου ρίχνουν μία, δεν θα γυρίσεις και το άλλο μάγουλο. Το Μαξίμου είναι σαν παιδική χαρά. Καμία χώρα δεν διοικείται με πλάκες. Δεν το έχει αυτό το κομμάτι. Τα μισά θέματα δεν τα έχει δει. Τώρα κρίνεται. Στα μισά θέματα είναι κάτω από τη βάση».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε και στη συμπάθειά του προς τον Κώστα Σημίτη.

«Δεν έχει ξεπεραστεί ο Παπανδρέου από τον κόσμο. Εγώ συμπαθώ τον Κώστα Σημίτη. Αυτός με έβαλε στην πολιτική. Ήταν ένας άνθρωπος που τον πίστεψα. Για τον εκσυγχρονισμό της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: