Ο Λούκα Ντόντσιτς υπέβαλε αγωγή εναντίον της μητέρας του για χάρη του εμπορικού σήματος με το όνομά του. Η εξαιρετική σχέση με τη μητέρα του, Μίριαμ Πότερμπιν, έχει αναφερθεί πολλές φορές. Ωστόσο, όπως φαίνεται, τα πράγματα δεν είναι τόσο… ρόδινα μεταξύ τους.

Ο ηγέτης των Ντάλας Μάβερικς υπέβαλε αίτημα στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με το οποίο ζητά να ακυρωθεί η καταχώρηση του εμπορικού σήματος “LUKA DONCIC 7”, που ανήκει σε εκείνη.

Ο λόγος είναι ότι επιθυμεί να φτιάξει τη δική του σειρά με το συγκεκριμένο εμπορικό σήμα, προοπτική, ωστόσο, που δε δύναται να υλοποιηθεί, έως ότου ακυρωθεί εκείνο της μητέρας του, σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο, Μαρκ Στέιν.

Ο Λούκα Ντόντσιτς έδωσε την άδεια στη μητέρα του να εκμεταλλευθεί το συγκεκριμένο σήμα, την πρώτη του σεζόν στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ. Πριν από μερικούς μήνες, όμως, ζήτησε να τού μεταφερθεί η καταχώρηση, με τις διαπραγματεύσεις να μην καταλήγουν σε συμφωνία, κάτι που τον οδήγησε στην απόφαση να κινηθεί νομικά.

Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Σλοβένος άσος, εδώ και καιρό δεν σχετίζεται με την εταιρεία της μητέρας του, η οποία εκμεταλλεύεται το όνομά του, αφού βρίσκεται στον δικό της έλεγχο και του Μπόρις Πότζεγκ. Φυσικά, προχώρησε σε αυτή την κίνηση επειδή δεν έχει τον έλεγχο της εταιρείας του… ονόματός του.

Η μητέρα του Ντόντσιτς, από την πλευρά της, απάντησε δημόσια με σχόλιο στο σλοβενικό δίκτυο, MMC RTV, τονίζοντας ότι «όλα όσα έχουν ειπωθεί, προήλθαν από ανθρώπους που βρίσκονται γύρω από τον Λούκα τα τελευταία δύο χρόνια και θέλουν να ελέγξουν τη ζωή και την καριέρα του.

Δε θέλω να βγάλω τα άπλυτά μας στη φόρα, ειδικά τώρα που ο Λούκα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος στην εθνική Σλοβενίας».

Διαβάστε ακόμη: