Έχοντας πειστεί ότι η νομοθετική ρύθμιση για την ασυλία των τραπεζιτών θα κριθεί συνταγματική από την ολομέλεια του Αρείου Πάγου όπου εξετάζεται επί της ουσίας,(αλήθεια από πού πηγάζει η βεβαιότητα του αυτή;) ο εφοπλιστής Γ. Λογοθέτης μέσα στην αλαζονεία που τον διακατέχει ότι «καθάρισε» την υπόθεση του μεγαλύτερου τραπεζικού σκανδάλου που έχει συμβεί ποτέ στη χώρα, και βγήκε αλώβητος σαν να μην τρέχει …τίποτε, συνεχίζει να λειτουργεί υπόγεια και ανεξέλεγκτα κατά πρώην συνεργατών του τους οποίους κατηγορεί ότι δήθεν τον παραπλάνησαν και του υφάρπαξαν υψηλά χρηματικά ποσά (από τα κλεμμένα!!!)!

Και πέραν των ένδικων μέσων που έχει ασκήσει, προκειμένου να πιέσει και να «εκβιάσει» καταστάσεις, φέρεται να νοικιάζει «νεροπίστολα» του Τύπου και μέσω αυτών να σπιλώνει πρόσωπα και επιχειρήσεις, να απαξιώνει σκόπιμα και με δόλο συγχωνεύσεις και επεκτατικές κινήσεις ομίλου εισηγμένου στο Χρηματιστήριο, εμπλέκοντας -ψευδώς- αυθαίρετα στο παιχνίδι του φορείς του δημοσίου και ανεξάρτητες αρχές!

Είναι προφανές ότι ο εφοπλιστής που γκρέμισε μια συστημική τράπεζα, έχει αποκτήσει πλέον μια αίσθηση του απυρόβλητου!

Αφού μέσα από την επικείμενη ασυλία των τραπεζιτών που τον καλύπτει και τον εξιλεώνει μέσα από την κολυμβήθρα του τραπεζικού Σιλωάμ μαζί με όλα τα άλλα κουμάσια – τραπεζίτες που ρήμαξαν το τραπεζικό σύστημα και οδήγησαν τη χώρα σε αλλεπάλληλα μνημόνια, τραβάει κόκκινη γραμμή με το χθες και διαγράφει απάτες εκατοντάδων εκατομμυρίων που προέκυψαν από ιλιγγιώδεις, σκανδαλώδεις και χαριστικούς δανεισμούς!

Γιώργος Λογοθέτης: Ο κεντρικός «πρωταγωνιστής»

Και θεωρεί ότι τα ψέμματα στην Τράπεζα της Ελλάδος, τις εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές αλλά και την διαφθορά και το ξέπλυμα, διαγράφονται ολοσχερώς τόσο από την διαδικασία όσο και από την ιστορική μνήμη.

Επί του προκειμένου, την ώρα που ο «εφοπλιστής» χρησιμοποιεί τα εξαπτέρυγα – «νεροπίστολα» του Τύπου για να βάλει κατά των πρώην συνεργατών του και να υπονομεύσει με δόλο και σκοπιμότητα μια χρηματιστηριακή συγχώνευση, κατάφερε να δει τα δάνεια του να πωληθούν αντί πινακίου φακής από την τράπεζα Πειραιώς στο fund DK, αντί μόλις 80 εκατ. ευρώ, ενώ οι εξασφαλίσεις και τα καλύμματα υπερβαίνουν τα 240 εκατ. ευρώ!!!

Και ευλόγως γεννάται το ερώτημα: ποιος κρύβεται πίσω από την DK; Μήπως υπάρχει τριγωνική συναλλαγή;

Και ακόμη, τι γίνεται με τα δάνεια του πεθερού ύψους 25 εκατ. ευρώ με μαϊμού εγγυήσεις;

Τι γίνεται με την «αλογόμυγα» και τις «έγκυρες» καταθέσεις στη δικαιοσύνη της προσωπικής του γραμματέως;

Η υπόθεση Λογοθέτη, αν και ο ίδιος νομίζει πως τελειώνει, στην πραγματικότητα τώρα μόλις αρχίζει…

Όταν η ασυλία και η ατιμωρησία αποθρασύνει τους Λογοθέτηδες!