Το συγκεκριμένο ρολόι του το χάρισε η μητέρα του όταν ήταν ακόμα παιδί και από τότε το φοράει για να την θυμάται – όταν η Νταϊάνα πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997, ο 40χρονος πλέον Πρίγκιπας ήταν μόλις 15 ετών.

Μιλάμε φυσικά για το Omega Seamaster Professional 300M Mid-Size που έχει εντοπιστεί στον καρπό του σε οποιαδήποτε δημόσια εμφάνιση του τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Προφανώς έχει τα χρήματα για να αποκτήσει οποιοδήποτε κομμάτι υψηλής ωρολογοποιίας θελήσει, ο ίδιος ωστόσο δυσκολεύεται να αποχωριστεί το συγκεκριμένο ρολόι.

Το ρολόι, πρόκειται για ένα μοντέλο μεσαίου μεγέθους με quartz μηχανισμό – κάτι που δύσκολα θα φορούσε ένας συλλέκτης ή ένας άντρας του δικού του διαμετρήματος – το οποίο ο ίδιος συνεχίζει να φοράει (ακόμα και κατά την διάρκεια του πολυήμερου αποχαιρετισμού της γιαγιάς του – ως φόρο τιμής στην μητέρα του, ενώ έχει εντοπιστεί στον καρπό του διάδοχου του βρετανικού θρόνου σε κάθε είδους περίσταση, από τον γάμο του με την Κέιτ Μίντλετον και την πρεμιέρα του “No Time To Die”, έως τις πρόσφατες εκδηλώσεις εις μνήμην της Βασίλισσάς Ελισάβετ.