Κατά τη διάρκεια σόου στο Φοίνιξ, το βράδυ της Κυριακής (28/08), ο κωμικός ανέφερε ότι οι διοργανωτές τού ζήτησαν να παρουσιάσει για τρίτη φορά την τελετή απονομής των Όσκαρ, κάτι που είχε κάνει το 2005 και το 2016.

Στα εφετινά Όσκαρ, την ώρα που ο Κρις Ροκ παρουσίαζε ένα από τα βραβεία, ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και τον χαστούκισε. Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο κωμικός είχε κάνει ένα ατυχές και μάλλον… άστοχο «αστείο» για τη σύζυγο του δεύτερου, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

Κατά τη διάρκεια του σόου, ο Ροκ φέρεται να είπε ότι αν δεχόταν να παρουσιάσει την τελετή θα ήταν σαν να επιστρέφει στη σκηνή ενός εγκλήματος και έκανε αναφορά στη δίκη του Ο. Τζ. Σίμπσον, ο οποίος κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Arizona Republic, κάποιος από το κοινό φώναξε «Μίλα για αυτό». Στη συνέχεια, ο Ροκ μίλησε για την ερμηνεία του Σμιθ ως Μοχάμεντ Άλι, στην ταινία του 2001, για την οποία ο ηθοποιός απέσπασε την πρώτη υποψηφιότητά του για Όσκαρ.

«Είναι πιο σωματώδης από εμένα. Η πολιτεία της Νεβάδα δεν θα ενέκρινε έναν αγώνα ανάμεσα σε εμένα και τον Γουίλ Σμιθ», συμπλήρωσε.

Στο μεταξύ, αυτό τον μήνα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ακαδημίας, Μπιλ Κρέιμερ, ενημέρωσε ότι την επόμενη χρονιά θα υπάρχει οικοδεσπότης της τελετής απονομής των Όσκαρ, έπειτα από μία τριετία χωρίς κεντρικό παρουσιαστή.

«Ήδη, η Ακαδημία εξετάζει κάποιους βασικούς συνεργάτες για αυτό», επεσήμανε.

Τέλος, σημείωσε ότι στην τελετή της επόμενης χρονιάς δεν θα επιτραπούν αστεία για το περιβόητο χαστούκι. «Θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να έχουμε Όσκαρ που τιμούν τον κινηματογράφο. Σε αυτό εστιάζουμε τώρα», ολοκλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη:

Προχωρημένες διαπραγματεύσεις Ιβάν Σαββίδη με Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία για να πουλήσει το Open!

Νεκρός ο πρόεδρος της ρωσικής Lukoil – Έπεσε από τον 6ο όροφο νοσοκομείου της Μόσχας

Άγριο ξύλο σε live του Snik στην Κατερίνη – Το κλαμπ μετατράπηκε σε ρινγκ με μπουνιές και αίματα