Ο Γουίλ Σμιθ δεν… υποδέχθηκε με φιλόξενες διαθέσεις μία ταραντούλα που περιπλανιόταν στο σπίτι του. Σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται πως η εμφάνιση της αράχνης προκάλεσε τόσο σε εκείνον όσο και στον γιο του, αίσθηση πανικού.

Ο Σμιθ, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα στις δημόσιες αναρτήσεις, μετά το περιστατικό με το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ στην εφετινή τελετή των Όσκαρ, άρχισε να καταγράφει τη σκηνή σε βίντεο διερωτώμενος, «τι στον διάβολο είναι αυτό;».

«Είναι μία μεγάλη αράχνη, μία ταραντούλα», απαντά ο 29άχρονος Τρέι.

O 53άχρονος ηθοποιός φαίνεται να ανεβαίνει πάνω σε μία καρέκλα και να ζητά από τον γιο του να διώξει τη μεγάλη αράχνη από το σπίτι. «Έλα, είσαι νέος και δυνατός, μπορείς να το διαχειριστείς αν σε δαγκώσει» ακούγεται να τού λέει, ενώ, εκείνος τον κοιτάζει με απορία.

Ο Τρέι, όντας πολύ πιο ψύχραιμος από τον πατέρα του, κατάφερε να εγκλωβίσει την ταραντούλα μέσα σε ένα ποτήρι.

Στη συνέχεια, ο Γουίλ Σμιθ τη σηκώνει πάνω, βάζοντας από κάτω ένα κομμάτι χαρτί ενώ ακούγονται οι κραυγές του. «Λοιπόν, αυτή είναι η μεγαλύτερη αράχνη που έχουμε δει ποτέ στη ζωή μας», λέει ο γιος του και ο Γουίλ συμφωνεί, προσθέτοντας ότι «δε μου αρέσει καθόλου».

Η δημοσίευση του Γουίλ Σμιθ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)