Η φετινή  94η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ σημαδεύτηκε από την ενέργεια του Γουίλ Σμιθ που ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον συνάδελφό του Κρις Ροκ.

Πιο συγκεκριμένα οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα του «Dolby Theatre» αλλά και οι εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη έμειναν αποσβολωμένοι όταν ξαφνικά ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε πάνω στη σκηνή την ώρα που ο παρουσιαστής της επόμενης απονομής βραβείου Κρις Ροκ μιλούσε, του έριξε ένα χαστούκι και επέστρεψε στη θέση του!

Φαίνεται πως ο Κρις Ροκ δεν περίμενε κάτι τέτοιο από τον συνάδελφό του. Τη στιγμή που ανέβηκε για να τον χτυπήσει, ο Ροκ μόλις είχε πετάξει ένα αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, η οποία όμως  έχει αλωπεκίαση! Συγκεκριμένα ο Ροκ ενώ παρουσίαζε το βραβείο για το καλύτερο ντοκιμαντέρ πρότεινε στην Σμιθ να γυρίσει σίκουελ για το «G.I. Jane», στο οποίο η Demi Moore είχε πρωταγωνιστήσει με ξυρισμένο κεφάλι. Τη στιγμή που ο Ροκ έκανε το αστείο, ο Σμιθ φάνηκε να γελάει, ωστόσο η σύζυγός του έκανε μία γκριμάτσα δείχνοντας ότι δεν της άρεσε καθόλου αυτό που άκουσε.

https://twitter.com/Zainab4Peace/status/1508284867313811457?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1508284867313811457%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1226578%2Fi-stigmi-pou-o-gouil-smith-hastoukizei-ton-kris-rok-sta-oskar-kai-ta-klamata-tou-meta-deite-to-video%2F

Ο Will Smith χωρίς να πει τίποτα και φανερά ενοχλημένος, σηκώθηκε από τη θέση του έχοντας στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του, στάθηκε μπροστά στον διάσημο Αμερικανό κωμικό, του έδωσε ένα χαστούκι και επέστρεψε στη θέση του.

Μάλιστα, όταν κάθισε στη θέση του ακούστηκε να λέει: «Να μην ξαναπιάσεις στο γαμ.. στόμα σου τη γυναίκα μου».

Όταν ο Ροκ , διαμαρτυρήθηκε ότι πρόκειται απλώς για ένα αστείο «GI Jane» (όπου πρωταγωνιστεί γυναίκα πεζοναύτης έχει κοντοκουρεμένα μαλλιά), ο Smith επανέλαβε την ίδια ατάκα.

«Αυτή ήταν η καλύτερη βραδιά στην ιστορία της τηλεόρασης», είπε ο Ροκ, πριν επιστρέψει αμήχανα στην παρουσίαση του καλύτερου ντοκιμαντέρ.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία»

Ο Γουίλ Σμιθ έλαβε το Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο φιλμ «Η μέθοδος Γουίλιαμς», όπου ενσαρκώνει τον πατέρα-προπονητή των δύο πρωταθλητριών του τένις Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στο συμβάν. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία» του αμερικανικού κινηματογράφου, είπε δακρυσμένος ο ηθοποιός, ο οποίος λίγο νωρίτερα άφησε αποσβολωμένη όλη την αίθουσα ανεβαίνοντας στη σκηνή για να χαστουκίσει τον Κρις Ροκ. «Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο Will Smith Παραλαμβάνοντας το αγαλματίδιο.

https://youtu.be/qy0zPEdtSio

Την ομιλία του πατέρα του σχολίασε με ένα tweet και ο Jaden Smith. «Έτσι το κάνουμε εμείς» έγραψε.

 

Ο ασυνήθιστος, αντισυμβατικός γάμος του Γουίλ Σμιθ με την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ

Ο Γουίλ Σμιθ έχει υπερασπιστεί στο παρελθόν αρκετές φορές τη σύζυγό του και έχει αρνηθεί ότι υπήρξε απιστία στον γάμο τους.

«Δεν υπήρξε ποτέ απιστία στον γάμο μας. Η Τζέιντα και εγώ μιλάμε για τα πάντα και ποτέ δεν έχουμε εκπλήξει ο ένας τον άλλον με τίποτα, ποτέ».

Τον Σεπτέμβριο αποκάλυψε ότι αυτός και η 50χρονη Τζέιντα, βρίσκονται σε ανοιχτή σχέση. Οι σταρ του Χόλιγουντ άρχισαν να εξερευνούν την πολυγαμία αφού ήταν «και οι δύο δυστυχισμένοι» και συνειδητοποίησαν ότι «κάτι έπρεπε να αλλάξει».

Ο Γουίλ Σμιθ επιβεβαίωσε ότι και οι δύο είχαν φλερτ, αφού η Τζέιντα συζήτησε ανοιχτά το «μπλέξιμο» της με τον ράπερ Όγκοστ Αλσίνα το 2020.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τον Τζέιντεν και τη Γουίλοου, ενώ η Τζέιντα είναι θετή μητέρα του Τρέι, γιου του Γουίλ Σμιθ από προηγούμενο γάμο.

Στο παρελθόν είχε αναφερθεί ότι είχαν έναν «αντισυμβατικό» γάμο, με την Τζέιντα να λέει κάποτε ότι είναι ελεύθεροι να «κάνουν ό,τι θέλουν» στην «ώριμη σχέση τους».

Κατά τη διάρκεια των 24 χρόνων γάμου, τόσο ο Γουίλ όσο και η Τζέιντα, συνδέθηκαν και οι δύο με άλλες διασημότητες – αλλά αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς για απιστία.

Και όπως ήταν αναμενόμενο το τρολάρισμα ξεκίνησε:


Τι είναι η αλωπεκία από την οποία πάσχει η γυναίκα του Γουίλ Σμιθ

Αλωπεκία σημαίνει απώλεια μαλλιών ή φαλάκρα, και μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε πολλούς διαφορετικές τύπους. Ενώ ο ανθρώπινος οργανισμός αποβάλλει φυσικά κάποιες τρίχες, οι οποίες αναπτύσσονται εκ νέου, η αλωπεκίαση θεωρείται κλινική ασθένεια. Πρακτικά, ο όρος «αλωπεκία» συνήθως αναφέρεται στην γυροειδή αλωπεκία και τις υποκατηγορίες της.

Αν και σωματικά δεν είναι επιβλαβές, ως εκ τούτου η απώλεια μαλλιών μπορεί να προκαλέσει ανησυχία, χαμηλή αυτοεκτίμηση, και είναι δύσκολο να συμβιβαστεί κανείς με αυτό. Υπάρχουν διάφοροι τύποι αλωπεκίας, το καθένα με ένα εύρος διαφορετικών χαρακτηριστικών και συμπτωμάτων, τα οποία περιγράφονται παρακάτω.

Η αλωπεκία είναι γενικός όρος που περιγράφει διάφορες μορφές τριχόπτωσης, από διάχυτη αραίωση μέχρι ολική απώλεια μαλλιών και (σε εξαιρετικά σπάνια περιπτώσεις) απώλεια τριχοφυΐας σε όλο το πρόσωπο και το σώμα.

Ο όρος «αλωπεκία» συχνά χρησιμοποιείται ως η συντομευμένη ονομασία της γυροειδούς αλωπεκίας (alopecia areata), μιας αυτοάνοσης πάθησης στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στα τριχοθυλάκια. Πρόκειται για μια από τις συνηθέστερες μορφές αλωπεκίας, παρόλο που υπάρχουν διάφορα είδη, κάθε ένα με διαφορετικά χαρακτηριστικά και συμπτώματα.

Οι αλλαγές στην εικόνα των μαλλιών, περιλαμβανομένων της αραίωσης ή της τριχόπτωσης, μπορεί επίσης να υποδεικνύουν την ύπαρξη κάποιας προϋπάρχουσας πάθησης που χρήζει προσοχής.