search

AREA 51

Ο κρατικοδίαιτος και διαπλεκόμενος Κούτρας, που χόρευε τσάμικο με τον Γιώργο Σουφλιά, δεν συνειδητοποίησε ότι δεν τον υπολογίζουν τώρα πια!

Ο γηραιός εργολάβος, προφανώς αδυνατεί να συνειδητοποιήσει πως ο Σωκράτης Κόκκαλης «τον άδειασε» κανονικά στη συμφωνία με τους Αρκάδες εφοπλιστές, πρώτον γιατί δεν τον έχει ανάγκη και δεύτερον γιατί δεν μετράει πια!

Ο κρατικοδίαιτος και διαπλεκόμενος Κούτρας, που χόρευε τσάμικο με τον Γιώργο Σουφλιά, δεν συνειδητοποίησε ότι δεν τον υπολογίζουν τώρα πια!

Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν ακούω πουθενά κλαρίνα έρχεται στο μυαλό μου ο περιβόητος Δημήτρης Κούτρας, ίσως επειδή στη σκέψη μου είναι συνδεδεμένος με την Διαπλοκή και την επί σειρά ετών κυριαρχία των πάσης φύσης κρατικοδίαιτων στη χώρα, εις βάρος του ευρύτερου κοινού και του φορολογούμενου πολίτη!

Ο Δ. Κούτρας λοιπόν, που στη συνείδηση της κοινής γνώμης έχει αποτυπωθεί ως το πρωτοπαλίκαρο του διαπλεκόμενου Μπόμπολα το οποίο σέρνει το χορό υπό τον ήχο κλαρίνων και λοιπών οργάνων με τον τότε υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιά, αποκομίζοντας μεγάλα έργα και απευθείας αναθέσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων, δυστυχώς δεν έχει αντιληφθεί ότι οι καιροί άλλαξαν και αυτά που ήξερε δεν περνάνε πια!

Ο γηραιός εργολάβος, προφανώς αδυνατεί να συνειδητοποιήσει πως ο Σωκράτης Κόκκαλης «τον άδειασε» κανονικά στη μετοχική συμφωνία με τους Αρκάδες εφοπλιστές, πρώτον γιατί δεν τον έχει ανάγκη και δεύτερον γιατί ο εργολάβος δεν μετράει πια!

Ο Κόκκαλης διασφάλισε μόνο όσους ήθελε και όσους εξυπηρετούσαν οι μελλοντικοί του σχεδιασμοί! Οπότε ο Κούτρας έμεινε εκτός νυμφώνος!

Από την άλλη Εξάρχου και Μπακοκαυμενάκηδες δεν είχαν κανένα λόγο ούτε καμία υποχρέωση να αγοράσουν τις μετοχές του!

Πόσο μάλλον όταν από την πρώτη στιγμή ο γηραιός εργολάβος, συνώνυμο της Διαπλοκής, αναζητούσε στέγη είτε στην Lamda, είτε στον Ελλάκτωρα όπου «τριβόταν», ή έψαχνε και ψάχνει στα γεράματα να αγοράσει μικρή τεχνική εταιρία όπως η Δομική Κρήτης και η Εκτέρ!

Είναι πραγματικά δυσάρεστο στο κλείσιμο μιας διαδρομής να αισθάνεσαι ότι ούτε επηρεάζεις καταστάσεις, ούτε μετράς!

Ωστόσο για λόγους αξιοπρέπειας και ηθικής τάξης θα ήταν πιο fair να προσπαθείς να δημιουργείς και να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με μεγαλοψυχία παρά με μικρόψυχες κακίες να προσπαθείς να χαλάσεις μια αύξηση κεφαλαίου!!!

Διαβάστε ακόμη: