Σοβαροί… μπελάδες για τον Κουίνσι Πρόμες, με τη δικαιοσύνη. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανήκει στη Σπαρτάκ Μόσχας, διώκεται για την εισαγωγή περισσότερων των 1.300 κιλών κοκαΐνης, σύμφωνα με τοπικά Μέσα ενημέρωσης.

Υπήρχαν δύο παρτίδες ναρκωτικών με τις οποίες εμπλέκεται, η πρώτη 650 κιλά και η δεύτερη, 713 κιλά. Η κατάσχεση αυτής της μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2020 στο λιμάνι της Αμβέρσας και υπολογίζεται ότι αξίζει 75 εκατομμύρια ευρώ.

Τους τελευταίους μήνες, ο διεθνής Ολλανδός πλάγιος μεσοεπιθετικός ήταν ύποπτος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών. Η αστυνομία του Άμστερνταμ εξέταζε την εμπλοκή του, στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης συνολική ύστερα από την –προ 1.5 έτους– σύλληψή του, για μαχαίρωμα ενός ξαδέλφου του, σε οικογενειακή γιορτή.

Ο ποδοσφαιριστής το είχε αρνηθεί, όμως, οι τηλεφωνικές του συνομιλίες είχαν δείξει το αντίθετο. Τώρα, η εισαγγελία αποφάσισε τη δίωξή του. Η ακροαματική διαδικασία αρχίζει τη Δευτέρα (05/06).

Μάλιστα, αν δεν προσέλθει στο δικαστήριο, τότε μπορεί να εμφανισθεί δικηγόρος εξουσιοδοτημένος από τον Πρόμες. Ο δικηγόρος του Ολλανδού, Ρόμπερτ Μάλεβιτς, δε θέλησε να σχολιάσει, τονίζοντας ότι «θα το κάνω, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, την προσεχή Δευτέρα».

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Κουίνσι Πρόμες είχε αρχίσει τις διαδικασίες μέσω της Σπαρτάκ Μόσχας για την απόκτηση ρωσικού διαβατηρίου, προκειμένου να γλυτώσει τις διώξεις εις βάρος του, στην Ολλανδία.

Διαβάστε ακόμη: