Ο Kid Laroi μοιράστηκε τις οικονομικές συμβουλές που του έδωσε ο Ίλον Μασκ το 2021.

Ο Αυστραλός ράπερ εμφανίστηκε στο Saturday Night Live τον Μάιο του 2021 για να ερμηνεύσει το τραγούδι του «Without You» μαζί με τη Μάιλι Σάιρους.

Ήταν τότε που έτρεξε στον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla, συγκεκριμένα στο πάρτι μετά το σόου για να ζητήσει τη συμβουλή του Μασκ.

«Είναι στην πραγματικότητα πολύ προσγειωμένος, όπως ακριβώς κάποιος που μπορείς να κάνεις παρέα μαζί του» είπε ο ράπερ στον αυστραλιανό ραδιοφωνικό σταθμό Nova’s Fitzy και Wippa.

«Έτσι πήγα και τον ρώτησα και βασικά μου είπε να επενδύσω σε κάτι που αγαπώ. Σκέφτηκα ότι ήταν εξαιρετική συμβουλή» ανέφερε o Kid Laroi.

«Ξέρετε, προφανώς, περιμένετε από κάποιον να σας δώσει ένα ολόκληρο σχέδιο, να σας πει: “Εντάξει, αυτό να κάνεις”» συμπλήρωσε.

«Αλλά μετά έφυγα και συνειδητοποίησα ότι: “είναι ίσως η καλύτερη οικονομική συμβουλή που θα μπορούσε να δώσει σε κάποιον”. Γιατί αν δεν πιστεύεις σε κάτι, τότε πώς θα πιστέψουν όλοι οι άλλοι σε αυτό;”» τόνισε.

Ο Kid Laroi πρόσθεσε: «Θα μπορούσε να μου πει κάτι για να επενδύσω σε οτιδήποτε. Αλλά αν δεν το πιστεύω, τότε γιατί να το κάνω;».

Ο ράπερ, ο οποίος έχει μετακομίσει στο Λος Άντζελες, βρίσκεται στην Αυστραλία για περιοδεία.