Το κεφάλαιο «Ιωάννης Παπαπέτρου» έκλεισε σήμερα (15/07) για το «τριφύλλι», καθώς γνωστοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Κατά αυτόν τον τρόπο, «ανοίγει» ο δρόμος για τη μετακίνηση του διεθνούς άσου στο Βελιγράδι, για λογαριασμό της Παρτίζαν του «θρυλικού» Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο –μέχρι πρότινος– αρχηγός των «πράσινων» αποδέχθηκε την πρόταση του σερβικού συλλόγου και πλέον, οι επαφές βρίσκονται στο τελικό στάδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ιωάννης Παπαπέτρου.

Αξιοσημείωτο το γεγονός, πως η Παρτίζαν δεν πρόκειται να κάνει χρήση του όρου που επέτρεπε στον παίκτη να μείνει ελεύθερος (ήτοι να εξαγοράσει το συμβόλαιό του), αφού ο Παναθηναϊκός και ο Ιωάννης Παπαπέτρου έφθασαν σε συμβιβασμό για την αποχώρησή του, δίχως να απαιτηθεί η καταβολή χρηματικού ποσού.

Η αποχώρηση του 28άχρονου φόργουορντ αποτελούσε κοινή απόφαση του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς και του Αθλητικού ΔιευθυντήΑργύρη Πεδουλάκη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αγωνίσθηκε στον Παναθηναϊκό από το 2018 έως το 2022 και στο διάστημα αυτό, κατέκτησε τρία πρωταθλήματα (2019, 2020, 2021) και δύο κύπελλα (2019, 2021), αναδείχθηκε MVP της Λίγκας την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, ενώ διετέλεσε και αρχηγός της ομάδας.

Η δημοσίευση του Παναθηναϊκού:

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για τον Παναθηναϊκό, με Νέιτ Γουόλτερς και Ντέρικ Γουίλιαμς

Το «τριφύλλι», παράλληλα, ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση τόσο του πολύπειρου πόιντ γκαρντ, όσο και του «ορμητικού» φόργουορντ.

Ο Γουίλιαμς θα έχει τον ρόλο του βασικού πάουερ φόργουορντ στην ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, αποτελώντας μία αξιόπιστη λύση στην ανανεωμένη φροντλάιν της ομάδας. Ο Αμερικανός έχει αγωνισθεί στις Φενέρμπαχτσε, Βαλένθια και Μακάμπι Τελ Αβίβ.