Ο «θρυλικός» τεχνικός προχώρησε σε ακόμη ένα «ξέσπασμα» με αποδέκτες τους παίκτες του, κάνοντας λόγο για «εφησυχασμένες και σχεδόν αδιάφορες προσωπικότητες», μόλις έναν μήνα πριν από την ολοκλήρωση της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο απροσδόκητος αποκλεισμός από τη Μπούρσπασπορ στον θεσμό του EuroCup φαίνεται πως επηρέασε σημαντικά το έμψυχο δυναμικό του σερβικού συλλόγου, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει μία βαθιά «κρίση», ένα 24άωρο πριν από την πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μπούντουτσνοστ για τα ημιτελικά της Αδριατικής Λίγκας.

«Θλίβεσαι και ζεις έως τον επόμενο αγώνα. Δυστυχώς, είχαμε ένα μεγάλο διάλειμμα. Οι παίκτες φαίνονταν σωστοί στην προετοιμασία, τα πήγαν καλά.

Ωστόσο, σήμερα (σ.σ. 09/05) κάναμε τη χειρότερή μας προπόνηση μέχρι στιγμής και δε γνωρίζω τον λόγο. Στη ζωή, το κίνητρο είναι θαυματουργό.

Αυτοί οι παίκτες δεν έχουν κερδίσει ποτέ τον τίτλο στην Αδριατική Λίγκα, αλλά κάποιοι δεν τρέχουν, δεν προσπαθούν να κάνουν κοψίματα, μικρά πράγματα που είναι πολύ σημαντικά, τόνισε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συμπλήρωσε:

«Η προπόνηση ήταν καταστροφή. Ελπίζω να είναι διαφορετική η αντίδραση στο παιχνίδι.

Δεν έχω λόγο να μην είμαι ειλικρινής.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Παρτίζαν Βελιγραδίου.

Αν δεν έχουμε το κίνητρο να προκριθούμε στους τελικούς, υπάρχει πρόβλημα. Από τους δεκαπέντε παίκτες, μονάχα τρεις πληρούσαν τα κριτήρια.

Ο Ζάγκορατς, ως αρχηγός της Παρτίζαν, είχε μία συνάντηση με τους παίκτες πριν από λίγες ημέρες.

Του είμαι ευγνώμων για αυτό, είναι σπουδαίο για τους παίκτες να επικοινωνούν, σημαίνει πως νοιάζονται», ολοκλήρωσε.