Το Studio Galazio και ο Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης Christopher André Marks ανακοινώνουν τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας παραγωγής ταινιών και πρώτη της συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούμπο.

Η νέα εταιρεία παραγωγής επικεντρώνεται στην παρουσίαση υψηλής αξίας ιστοριών με ελληνικά θέματα, που θα απευθύνονται σε διεθνές κοινό.

Το Galazio θα παράγει μια σειρά ελληνικών θεματικών ιστοριών που προορίζονται για ευρεία διεθνή διανομή μέσω ενός δικτύου συνεργασιών.

Η πρωτη παραγωγή ταινίας του Γιάννη Αντετοκουνμπο

Στην πρώτη της δραστηριοποίηση, η εταιρεία θα παράγει μια κωμωδία ληστείας τύπου Ocean’s 11 που θα διαδραματίζεται στην Ελλάδα και θα είναι η πρώτη κινηματογραφική ταινία μυθοπλασίας στην οποία συναντάμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ρόλο παραγωγού.

Το σενάριο της ταινίας γράφεται από τον Marks και θα σκηνοθετηθεί από τον ίδιο, ενώ για την παραγωγή της θα συνεργαστεί με μια ομάδα βετεράνων διεθνών παραγωγών, όπως: Raphaël Benoliel (Emily in Paris), Shani Hinton (The Stones and Brian Jones), Adam B. Stern (Blue Jasmine), και Erika Aronson (Café Society). Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2024, ενώ στο καστ θα περιλαμβάνονται ονόματα πολλών κορυφαίων Ελλήνων ηθοποιών.

Ο Christopher André Marks είναι Αμερικανός σκηνοθέτης ελληνικής καταγωγής που έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες παραγωγής όπως το HBO και το ESPN Films. Τον γνωρίζουμε επίσης από την ταινία (King Otto) στην οποία ηταν συμπαραγωγός και σκηνοθέτης.

Διαβάστε ακόμη