Στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στη Wall Street βρέθηκε ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την εταιρεία Calamos.

Ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο είχε γίνει γνωστή η συμφωνία του Έλληνα σταρ με τον ελληνικής καταγωγής Γιάννη Κουδούνη, επικεφαλής της Calamos Investments, για τη δημιουργία των Calamos Antetokounmpo Global Sustainable Equity Funds, μιας δέσμης κεφαλαίων ESG που θα είναι προσβάσιμα στους επενδυτές.

Συμπαίκτης πλέον και με τον ομογενή δισεκατομμυριούχο Τζον Κάλαμο, ο διεθνής σταρ χτύπησε το κουδούνι έναρξης της συνεδρίασης στο NYSE, μαζί με τα ανώτερα στελέχη της Calamos, για να τιμήσουν την έναρξη της διαπραγμάτευσης του ETF και ήταν επίσης προγραμματισμένο να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης για το νέο fund καθώς και για τη δέσμευση του Διοικητικού του Συμβούλου στη φιλανθρωπία.


Το Calamos Antetokounmpo Asset Management LLC αποτελεί τον επενδυτικό σύμβουλο για το SROI. Πρόκειται για μια κοινοπραξία 50-50 μεταξύ της Calamos Investments και του Γιάννη Αντετοκούνμπο με απώτερο σκοπό να δωρίσει ένα μέρος των κερδών της σε φιλανθρωπικές οργανώσεις,  που σχετίζονται με την οικονομική ενδυνάμωση, την οικονομική εκπαίδευση, αλλά και την ανάπτυξη των νέων σε υποβαθμισμένες κοινότητες.

 

Διαβάστε περισσότερα: