Σε ρεσιτάλ σκανδαλολογίας αναμένεται να επιδοθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή με αφορμή τη συζήτηση για τον πέμπτο τραπεζικό πυλώνα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, οι αρμόδιοι εισηγητές του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να διατυπώσουν απειλές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, του υπουργού Οικονομικών αλλά και της διοίκησης της Τραπέζης της Ελλάδος.

Προφανώς ο εξωθεσμικός παράγοντας έχει τροφοδοτήσει τη γιάφκα της Κουμουνδούρου με νέα non paper, προκειμένου να συντηρήσει τη σκανδαλολογία.

Άλλωστε ο Κασσελάκης έχει αναλάβει εργολαβικά να αναδείξει το ζήτημα και γι΄ αυτό ετοιμάζεται να καταθέσει και μηνυτήρια αναφορά.

Πάντως τα υπεραπλουστευμένα επιχειρήματα που προβάλλει μέχρι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν ζημιά του δημοσίου από τη συμφωνία είναι για γέλια και για κλάματα.

Το χειρότερο είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν ότι ο πέμπτος τραπεζικός πυλώνας είναι αναγκαίος για να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός και ότι η συμφωνία είναι επωφελής για το δημόσιο, αλλά συνεχίζουν τη σπέκουλα.

Το ερώτημα είναι τι θα κάνουν όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια για τη σκοπιμότητα που κρύβει η εμμονή τους στη σκανδαλολογία.

Πάντως, για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως, ότι το αμέσως προσεχές διάστημα η γιάφκα της Κουμουνδούρου θα επιχειρήσει να στοχοποιήσει και ένα από τα πρόσωπα που έπαιξαν κομβικό ρόλο στη συγχώνευση της Αττικής με την Παγκρήτια για να δημιουργηθεί ο πέμπτος τραπεζικός πυλώνας.

Την επιχείρηση λάσπης έχει αναλάβει εργολαβικά ένα από τα πλέον ανυπόληπτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχει αποκτήσει τεχνογνωσία στους… οχετούς.

Διαβάστε ακόμη: