Κυριακή κοντή γιορτή, που λέει και ο σοφός λαός, για δύο μείζονος σημασίας, ανοιχτά ζητήματα που απασχολούν το Χρηματιστήριο, το τραπεζικό σύστημα, την δικαιοσύνη και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Ο Άρειος Πάγος καλείται να δώσει κατά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα την ετυμηγορία του όσον αφορά την περίφημη ασυλία των τραπεζιτών, αν θα κριθεί συνταγματική ή όχι, καθώς και το θέμα της διεκδίκησης από το Δημόσιο της έκτασης των 300 στρεμμάτων του Κέκροπα στο Π. Ψυχικό!

Η συνεδρίαση του πολιτικού τμήματος του Αρείου Πάγου έχει οριστεί για τις 3 Νοεμβρίου, οπότε και θα κριθεί οριστικά το ιδιοκτησιακό ζήτημα της προνομιούχου έκτασης στην βραχώδη έκταση των Τουρκοβουνίων μεταξύ Ψυχικού – Φιλοθέης με την απρόσκοπτη θέα σε όλη την Αθήνα!

Κατά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα κριθεί από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου αυτή τη φορά το ζήτημα της συνταγματικότητας της ασυλίας των τραπεζιτών και των συνεργών τους σε πλήθος από απάτες, απιστίες, υπεξαιρέσεις και πρωτοφανή σκάνδαλα που συντάραξαν την Ελλάδα, γκρέμισαν το τραπεζικό σύστημα, οδήγησαν σε κατάρρευση τις συστημικές τράπεζες και τη χώρα σε αλλεπάλληλα μνημόνια!

Η απόφαση της ολομέλειας του Αρείου Πάγου θεωρείται «σταθμός» υπό την έννοια ότι καθορίζει το παρόν και το μέλλον του τραπεζικού συστήματος, όπου οι τραπεζίτες σε αντίθεση με τα συνταγματικά δικαιώματα των υπολοίπων πολιτών, απολαμβάνουν ασυλίας όχι μόνο όσων παράνομων ή εγκληματικών πράξεων έχουν πραγματοποιήσει στο παρελθόν αλλά και όσων διαπράξουν στο μέλλον!

Στο μεταξύ τα απαλλακτικά βουλεύματα πάνε κι έρχονται και οι πρωταγωνιστές των σκανδάλων αντί για τον Κορυδαλλό όπου κατευθύνονταν, τώρα ζητάνε και τα ρέστα!!!