Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο εφοπλιστής Γιώργος Λογοθέτης, γκραν μετρ των κόκκινων δανείων και πρωταγωνιστής του μεγαλύτερου σκανδάλου όλων των εποχών στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα, μπροστά στο οποίο το σκάνδαλο Κοσκωτά (ο οποίος έφαγε τότε 30 χρόνια φυλακή) ωχριά και μοιάζει με πταίσμα, ερευνάται από τις ανεξάρτητες αρχές για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή και ξέπλυμα!

Υποθέσεις ανεξάρτητες που δεν επηρεάζονται από την ασυλία που παρείχε η κυβέρνηση στους τραπεζίτες και τους συνεργούς τους για απιστία, απάτες και υπεξαιρέσεις!

Και αντί για τον Κορυδαλλό που θα κατευθύνονταν απευθείας, σήμερα μέσα από απαλλακτικά βουλεύματα παριστάνουν τα …κοκόρια!

Και έχουν το θράσος να διεκδικούν εκ των υστέρων, μέσα από ψέμματα και αντιφάσεις στις αρμόδιες εισαγγελικές και τραπεζικές αρχές κάτι ψίχουλα από τα κλεμμένα, τα οποία υποτίθεται ότι τους απέσπασαν πρώην στενοί συνεργάτες!!!

Ας μην ζητωκραυγάζουν πάντως για τα απαλλακτικά βουλεύματα!

Γιατί ο Άρειος Πάγος δεν έχει εκδώσει την ετυμηγορία του ως προς την συνταγματικότητα της διαβόητης τροπολογίας μέσα από την οποία επιβλήθηκε αμνηστία και διαχρονική  ασυλία στους τραπεζίτες!

Γιώργος Λογοθέτης -δικηγόρος του ο Ηλίας Τσινταβής

Ο Κύπριος δικηγόρος κ. Ηλίας Τσινταβής

Ο Γιώργος Λογοθέτης, ο Ηλίας Τσινταβής και η Ροσάννα Μόρτογλου

Εν πάσει περιπτώσει, εκείνο το οποίο μαθαίνω είναι πως στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των πρώην συνεργατών Λογοθέτη, τους οποίους κατηγορεί ο διαβόητος εφοπλιστής με την αλογόμυγα στο αυτί, έχουν μπει ένας Κύπριος δικηγόρος ονόματι Ηλίας Τσινταβής και η πολύ στενή συνεργάτης του εφοπλιστή ονόματι Ροσάννα Μόρτογλου, για την οποία φέρεται ότι της αρέσει να κάνει διακοπές στο νησί της Λέσβου.

Ο κ. Τσινταβής φέρεται να τριγυρίζει σε δημοσιογραφικά γραφεία και να δίνει στοιχεία εις βάρος των πρώην συνεργατών του Λογοθέτη ενώ φέρεται να έχει αναλάβει εργολαβικά την δυσφήμιση των αντιδίκων Λογοθέτη σε κρατικές υπηρεσίες και ανεξάρτητες αρχές!

Και όλα τούτα, μολονότι κατά το παρελθόν το δικηγορικό γραφείο στο οποίο εργάζεται στην Κύπρο είχε αναλάβει την σύσταση των εταιριών των αντιδίκων και τότε συνεργατών του Λογοθέτη!

Σε απλά λόγια φέρεται, σύμφωνα με τους πρώην συνεργάτες του διαβόητου εφοπλιστή, να κάνει χρήση προσωπικών δεδομένων, να καταχράται το δικηγορικό απόρρητο θέτοντας σε κίνδυνο το νομικό γραφείο που εργάζεται, αλλά και να εκμεταλλεύεται για ίδιον όφελος εσωτερικές πληροφορίες και στοιχεία που παρατύπως χρησιμοποιεί, για να πιέζει και να καθοδηγεί καταστάσεις!

Η Ροσάννα Μόρτογλου , Επικεφαλής Εκπρόσωπος του Ομίλου Libra στην Ελλάδα

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται οι αντίδικοι του Γ. Λογοθέτη και ως προς την πολύ στενή του συνεργάτιδα κυρία Μόρτογλου, βασική μάρτυρα στα ασφαλιστικά μέτρα στην Κύπρο, την οποία κατηγορούν για ψέμματα και αυθαιρεσίες που με δόλο έχει καταθέσει και τα οποία στην πράξη θα αποδειχθούν!

Οι πληροφορίες λένε πως οι αντίδικοι Λογοθέτη ετοιμάζουν μηνύσεις κατά της κυρίας Μόρτογλου για ψευδείς δηλώσεις ενώπιον του δικαστηρίου, απόκρυψη στοιχείων και ψευδορκία!